Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Joost

Joost Gunterman

App ontwikkelaar voor iPhone, iPad, Android, HTML5 en games.

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 01-02-2012
|
Uurtarief: € 85
|
Profiel bekeken: 9582 keer
|
KvK-nummer: 34379313 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

DTT Multimedia B.V.

Adresgegevens

Sint Nicolaasstraat 9 Sint Nic
1012NJ Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

PARTNER IN ONTWIKKELING

DTT is niet je standaard software ontwikkelclub, naast inhoudelijk technische kennis beschikken we ook over een gedegen marketingachtergrond. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT is in 2010 opgericht en in korte tijd hebben we grote stappen mogen maken; een substantieel portfolio, sterke referenties, mooie opdrachtgevers en een competent en gedreven team.

Apps ontwikkelen is onze kernactiviteit, met een brede ervaring op zowel Native- als Hybride apps. Wij ontwikkelen apps voor: iPhone, iPad en Android. Naast het ontwikkelen van apps voor de consumentenmarkt, heeft DTT tevens uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps. Een samenwerking met DTT biedt vele voordelen. Onze dienstverlening is inclusief:

- Strategie en concept ontwikkeling

- Enthousiasmerend design

- Promotie en positionering

En natuurlijk een toegewijde begeleiding tijdens het gehele app ontwikkeltraject.

Apps ontwikkelen is meer dan techniek. Het team van DTT beschikt over een gedegen marketingachtergrond en denkt graag met je mee over de promotiemogelijkheden, verdienmodellen en het in de markt zetten van de app oplossing. Meer vragen over apps laten ontwikkelen bij DTT? Bel gerust (020 331 5848) of stuur een e-mail (info@d-tt.nl) en we beantwoorden graag al uw vragen.

Portfolio

tekenbeet-devices.png

RIVM Tekenbeet voorlichtings-app

De Tekenbeet app informeert gebruikers over het dier de teek en de ziekte van Lyme. De app biedt meerdere functionaliteiten ter preventie van tekenbeten en de bijbehorende gevaren. Middels de tekenradar krijgen gebruikers direct inzicht in de actuele en tiendaagse verwachting van het activiteitsniveau van het nimfenstadium van de teek. Gebruikers krijgen desgewenst ook pushbericht, wanneer het activiteitsniveau van het nimfenstadium een kritische grens passeert. Een gewaarschuwde gebruiker telt voor twee.
blokster-devices.png

Blokster app

Met Blokster wordt het eenvoudiger en leuker om een nieuw huis te zoeken. Op basis van de gebruikersvoorkeuren worden er voorproefjes getoond van alle geschikte woningen. Met Blokster kan de gebruiker onder andere kiezen hoeveel kamers hij wil in zijn nieuwe huis, waar hij wil wonen en hoeveel het huis mag kosten. Door naar links of naar rechts te swipen geeft de gebruiker aan of hij wel of geen interesse heeft in de getoonde huizen.
doula-devices.png

Doula Bevallingscoach

De meest complete en best gewaardeerde bevallingsapp. Met deze app heb je tijdens de gehele bevalling een ervaren verloskundige aan je bed, vanaf de eerste wee. In deze app coacht verloskundige Marij je liefdevol door je weeën heen. Je hoeft alleen maar te luisteren, haar warme stem laat je ontspannen. Als je dat wilt, kun je er mooie muziek bij aanzetten. De statistieken van je weeën tijden worden automatisch weergegeven in een overzichtelijke tabel.
ajax-devices.png

AjaxFanzone nieuws-app

De Ajax Fanzone app is de meest complete Ajax app. Met de Ajax Fanzone app blijft elke fan altijd en overal op de hoogte van het laatste Ajaxnieuws, live wedstrijdstatistieken, de uitslagen, het wedstrijdprogramma en het competitieoverzicht. Daarnaast is het mogelijk om te reageren op nieuwsberichten en zo de discussie aan te gaan met andere Ajaxfans. Ook kunnen er push notificaties worden geactiveerd voor wanneer er een nieuw artikel in de app wordt geplaatst, er gereageerd wordt op een reactie, reacties geliked zijn, er een wedstrijd van Ajax begint en wanneer er gescoord is.
greenpeace-device.png

Koning Pinguïn - Greenpeace AR

Om extra aandacht te krijgen voor het beschermen van de Zuidpoolzee, het leefgebied van de pinguïns, heeft DTT in opdracht van Greenpeace de Koning Pinguïn AR app en concept ontwikkeld. Het concept is vergelijkbaar met het populaire Pokémon GO, alleen gaan gebruikers nu op zoek naar pinguïns. Pinguïn gevonden? Maak dan met behulp van augmented reality een foto van de pinguïn om zo de zoektocht naar de volgende pinguïn te unlocken. Verder bevat de app leuke feitjes welke net als de gemaakte foto's met vrienden kunnen worden gedeeld. Naast de zoektocht kunnen gebruikers in de app ook de petitie tekenen voor het beschermen van de Zuidpoolzee. Via het CMS kunnen de pinguïns worden gepositioneerd door een locatie op de kaart te selecteren. Wanneer een gebruiker zich binnen twee kilometer van een gepositioneerde pinguïn bevindt, zal de app deze weergeven. Voor gebruikers die zich niet binnen deze radius bevinden, zal er een willekeurige locatie worden gegenereerd. Daarnaast zijn er aantal v

Referenties

Van:
Erik Tissingh
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij hebben Ruud gevraagd om ons pallet aan visualisatie producten uit te breiden door middel van een iPad applicatie voor infra projecten. Naast de bijzonder prettige en open samenwerking levert deze professional ook razendsnel een kwalitatief product voor een scherp tarief. Kwaliteit is voor meerdere aanbieders weggelegd , maar betrokkenheid en meedenken in voordeel van de klant is tweede natuur voor Ruud!
Van:
Ruud van Eck
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ruud heeft een android applicatie gemaakt voor op de telefoons van onze mensen in Tanzania. Beperkte beschikbaarheid van elektriciteit en slechte dekking van het telefonisch netwerk maakte de opdracht onverwacht ingewikkeld maar alles is naar wens ontwikkeld. De applicatie koppelt tijd , locatie en foto's aan elkaar en verzend de gegevens automatisch naar onze kantoor om daar verwerkt te worden. we gebruiken deze gegevens om aan te tonen dat de biobrandstoffen die we produceren een duurzame oor
Van:
Patrick Gomes
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ruud heeft ons binnen een verbazend korte tijd geholpen aan een mooie set flash banners. Het project werd direct opgepakt , en is in een kleine week voltooid. De ontwikkelaars hebben precies de gewenste uitstraling gekozen die goed past bij ons museum. Dit smaakt naar meer.

Uitgevoerde opdrachten

Freelance Blockchain Programmeur (Webshop)
Beste freelancers,    Wij zoeken een programmeur die voor ons een blockchain en bijbehorende valuta kan ontwikkelen.    - Wij willen een ICO starten.  - De nodige ervaring met cryprovaluta is vereist.  - Wij richten ons op de verkoop middels webwinkels.    Voor meer informatie graag een gesprek aanvragen voor…
Geleen 9 jan
Mobiele Applicatie Ontwikkelen (Autobranche)
Beste freelancers,    Ik ben per direct op zoek naar een organisatie die mijn idee voor een mobiele applicatie (app) kan ontwikkelen. Het betreft een app voor de autobranche. Ik wil in deze beschrijving nog niet veel informatie kwijt, voor aanvullende informatie kunt u reageren op dit bericht.    Functionaliteiten:  - Newsfeed…
Amsterdam 23-11-2016

Vraag Joost direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden