Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Joost

Joost Gunterman

App ontwikkelaar voor iPhone, iPad, Android, HTML5 en games.

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 01-02-2012
|
Uurtarief: € 85
|
Profiel bekeken: 9148 keer
|
KvK-nummer: 34379313 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

DTT Multimedia B.V.

Adresgegevens

Sint Nicolaasstraat 9 Sint Nic
1012NJ Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

OVER DTT
DTT is een full service multimedia bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven (UI en grafisch), ontwikkelen en positioneren van apps, games en web oplossingen. Wat ons kenmerkt? Wij treden naar voren als expert en adviseur op het gebied van techniek en creativiteit. We nemen verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle oplevering voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker.

PARTNER IN ONTWIKKELING
In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en we bewaken de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. Alvorens we van start gaan met de ontwikkeling is het belangrijk dat er een duidelijk beeld bestaat over de doelstellingen op de lange en de korte termijn, de doelgroep en het verdienmodel. Ook in deze cruciale voorbereidende fase staat DTT u graag bij. Daarnaast adviseren wij u ook omtrent de promotie, beveiliging, distributie en het verdienmodel van uw oplossing. Allemaal belangrijke ingrediënten waarmee we ideeën en wensen, om weten te zetten tot geslaagde projecten.

DE SUCCESFORMULE VAN DTT
Bij DTT zien we een nieuwe opdracht niet enkel als 'extra omzet' maar vooral ook als een uitdaging en een kans om onze kennis en kunde te demonstreren. Een kans om een succesvol project neer te zetten, welke de toekomstperspectieven van onze opdrachtgever en van DTT verder verbeterd. Deze methode passen we met succes (en naar tevredenheid) toe bij zowel overheden, multinationals, het MKB als particulieren.

Portfolio

tekenbeet-devices.png

RIVM Tekenbeet voorlichtings-app

De Tekenbeet app informeert gebruikers over het dier de teek en de ziekte van Lyme. De app biedt meerdere functionaliteiten ter preventie van tekenbeten en de bijbehorende gevaren. Middels de tekenradar krijgen gebruikers direct inzicht in de actuele en tiendaagse verwachting van het activiteitsniveau van het nimfenstadium van de teek. Gebruikers krijgen desgewenst ook pushbericht, wanneer het activiteitsniveau van het nimfenstadium een kritische grens passeert. Een gewaarschuwde gebruiker telt voor twee.
blokster-devices.png

Blokster app

Met Blokster wordt het eenvoudiger en leuker om een nieuw huis te zoeken. Op basis van de gebruikersvoorkeuren worden er voorproefjes getoond van alle geschikte woningen. Met Blokster kan de gebruiker onder andere kiezen hoeveel kamers hij wil in zijn nieuwe huis, waar hij wil wonen en hoeveel het huis mag kosten. Door naar links of naar rechts te swipen geeft de gebruiker aan of hij wel of geen interesse heeft in de getoonde huizen.
doula-devices.png

Doula Bevallingscoach

De meest complete en best gewaardeerde bevallingsapp. Met deze app heb je tijdens de gehele bevalling een ervaren verloskundige aan je bed, vanaf de eerste wee. In deze app coacht verloskundige Marij je liefdevol door je weeën heen. Je hoeft alleen maar te luisteren, haar warme stem laat je ontspannen. Als je dat wilt, kun je er mooie muziek bij aanzetten. De statistieken van je weeën tijden worden automatisch weergegeven in een overzichtelijke tabel.
ajax-devices.png

AjaxFanzone nieuws-app

De Ajax Fanzone app is de meest complete Ajax app. Met de Ajax Fanzone app blijft elke fan altijd en overal op de hoogte van het laatste Ajaxnieuws, live wedstrijdstatistieken, de uitslagen, het wedstrijdprogramma en het competitieoverzicht. Daarnaast is het mogelijk om te reageren op nieuwsberichten en zo de discussie aan te gaan met andere Ajaxfans. Ook kunnen er push notificaties worden geactiveerd voor wanneer er een nieuw artikel in de app wordt geplaatst, er gereageerd wordt op een reactie, reacties geliked zijn, er een wedstrijd van Ajax begint en wanneer er gescoord is.

Referenties

Van:
Erik Tissingh
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij hebben Ruud gevraagd om ons pallet aan visualisatie producten uit te breiden door middel van een iPad applicatie voor infra projecten. Naast de bijzonder prettige en open samenwerking levert deze professional ook razendsnel een kwalitatief product voor een scherp tarief. Kwaliteit is voor meerdere aanbieders weggelegd , maar betrokkenheid en meedenken in voordeel van de klant is tweede natuur voor Ruud!
Van:
Ruud van Eck
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ruud heeft een android applicatie gemaakt voor op de telefoons van onze mensen in Tanzania. Beperkte beschikbaarheid van elektriciteit en slechte dekking van het telefonisch netwerk maakte de opdracht onverwacht ingewikkeld maar alles is naar wens ontwikkeld. De applicatie koppelt tijd , locatie en foto's aan elkaar en verzend de gegevens automatisch naar onze kantoor om daar verwerkt te worden. we gebruiken deze gegevens om aan te tonen dat de biobrandstoffen die we produceren een duurzame oor
Van:
Patrick Gomes
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ruud heeft ons binnen een verbazend korte tijd geholpen aan een mooie set flash banners. Het project werd direct opgepakt , en is in een kleine week voltooid. De ontwikkelaars hebben precies de gewenste uitstraling gekozen die goed past bij ons museum. Dit smaakt naar meer.

Uitgevoerde opdrachten

Freelance Blockchain Programmeur (Webshop)
Beste freelancers,    Wij zoeken een programmeur die voor ons een blockchain en bijbehorende valuta kan ontwikkelen.    - Wij willen een ICO starten.  - De nodige ervaring met cryprovaluta is vereist.  - Wij richten ons op de verkoop middels webwinkels.    Voor meer informatie graag een gesprek aanvragen voor…
Geleen 9 jan
Mobiele Applicatie Ontwikkelen (Autobranche)
Beste freelancers,    Ik ben per direct op zoek naar een organisatie die mijn idee voor een mobiele applicatie (app) kan ontwikkelen. Het betreft een app voor de autobranche. Ik wil in deze beschrijving nog niet veel informatie kwijt, voor aanvullende informatie kunt u reageren op dit bericht.    Functionaliteiten:  - Newsfeed…
Amsterdam 23-11-2016

Vraag Joost direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden