Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Trudi

Trudi
Over Trudi

Mij heerlijk terugtrekkend in mijn schrijfbubbel creëer ik het allerliefst teksten recht vanuit het hart. Zo eentje waar je van gaat glimlachen: kleurrijk en origineel. Of eentje die raakt. Denk aan een krachtige sollicitatiebrief, een handleiding die helder de stappen beschrijft, een feelgood brochure, wervende teksten en zeker ook sympathieke klachtafhandelingen. Mijn talent zit ‘m niet zozeer in SEO, technisch schrijven of Social Media. Ik breng vooral BELEVING IN TEKSTEN. Mijn geheime wapen? Inlevingsvermogen. Ik verdiep me in jou en jouw doelgroep en bijt me net zolang in een tekst tot we allebei plezier hebben van het eindresultaat.
 
Wat nog meer? Ik werk correct en gestructureerd. Ideaal voor het REDIGEREN van teksten en bij krappe deadlines. Mijn vliegensvlugge vingers en oog voor detail lenen zich uitstekend voor DATA-ENTRY van tekst en administratie. 
 
Zin om die lastige klus bij mij over de schutting te gooien? Bel...

 

Portfolio

Brochure makelaar
(Lees verder)
Loading.

Brochure Theater Het Speelhuis in Helmond
(Lees verder)
Loading.

Nieuwsbrief Theater Het Speelhuis
(Lees verder)
Loading.

Sollicitatiebrief
(Lees verder)
Loading.

Klachtafhandeling
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Trudi direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: