Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Tom

Tom
Over Tom

Hallo allemaal, ik ben Tom van SmartScript een Nederlands bedrijf dat al jaren samenwerkt met ervaren Freelance developers. Zelf beheer ik het contact tussen het development en de Freelance opdracht. Doordat ik al jaren samenwerk met developers kan ik met zekerheid zeggen dat u geen spijt zult krijgen wanneer u met Smartscript aan de slag gaat.

WAT DOET SMARTSCRIPT?
Smartscript is de brug tussen de grote vraag in Nederland aan web/app developement en programmeurs. Het is algemeen bekend dat we in Nederland een tekort hebben aan programmeurs. Daar is een simpele reden voor: het internet groeit vele malen sneller dan dat er programmeurs afstuderen, laat staan goede. Dit heeft het logische gevolg dat de Nederlandse programmeurs in een luxe positie zitten. Zij krijgen meerdere baan-aanbiedingen per week. Hierdoor worden ze steeds duurder, de salarissen schieten omhoog en de kwaliteit van het werk gaat omlaag. Kortom, de meeste...

 

Portfolio

Slimvergeleken
(Lees verder)
Loading.

Ties4u
(Lees verder)
Loading.

Serveis
(Lees verder)
Loading.

Smartscript
(Lees verder)
Loading.

Bolt
(Lees verder)
Loading.

Crypto Advisory
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Tom direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0851303420
Adresgegevens
Vennestraat 11W
2161 LE Lisse
Bedrijfsnaam
Smartscript

Stuur een bericht