Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Tjitske

Tjitske
Over Tjitske

Na een jaar Rietveld en de opleiding voor creatief vakfotograaf aan de Fotoacademie in Amsterdam ben ik 20 jaar geleden begonnen met fotograferen. Ik heb gewerkt voor verschillende magazines en opdrachtgevers, zoals VT Wonen, Happinez, Wehkamp, Heineken, VGZ.  Twee jaar geleden heb ik bij IKEA in Zweden gewerkt aan de catalogus. Ik heb me vooral gericht op het fotograferen van interieur, lifestyle en product. Daarnaast heb ik enige ervaring met het maken van video.

Naast dit werk ben ik geïnteresseerd in het verhaal achter de mens in de vorm van reportage werk. Ik heb 10 jaar lang 6 boeren bedrijven gevolgd en ben dit project op het moment aan het uitwerken.

Ik vind het aantrekkelijk om allerlei verschillende projecten aan te pakken, zowel op fotografie vlak als het bedenken van concepten. Ik ga graag met u aan de slag om een fijne samenwerking tot stand...

Expertisegebieden:

 

Vraag Tjitske direct om offerte


Stuur een bericht