Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Tineke

Tineke
Over Tineke

puurID
Als je toe bent aan advies en ondersteuning bij het bepalen en het omschrijven van je bedrijfsidentiteit dan reikt puurID daarbij de helpende hand. puurID richt haar dienstverlening met name op ondernemers in de RETAIL- en HORECA branche. Door mijn jarenlange ervaring en de directe lijn met mijn klanten, zijn er duurzame relaties ontstaan die rusten op vertrouwen in tijdig en kwalitatief leveren.  
 
Om klanten te bereiken die bij je passen, stel je jezelf regelmatig de vraag waarom je doet wat je doet en voor wie. Daarmee creëer en onderhoud je een duurzame band. puurID helpt je kritische vragen te blijven stellen om dienstverlenend, actueel en actief betrokken te blijven bij je klantbehoeften.
 
Door onder meer de inzet van sociale media en algemene online zichtbaarheid, kom je structureel onder de aandacht van je klanten. In overleg verzorgen en onderhouden we de content van...

 

Portfolio

MarcCain Maastricht/Laren
Loading.

BitsenBites Catering
Loading.

 

Vraag Tineke direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
puurid
0652727656