Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Stephan

Stephan Borggreve
Over Stephan

Heb je een tekst geschreven en ben je ontevreden of onzeker over het eindresultaat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Stephan Borggreve (1983). Ik ben neerlandicus, ik werk als taal- en communicatietrainer en ik heb een eigen redactiebureau. Het maakt niet uit waar je tekst over gaat of voor wie hij bedoeld is: ik laat de inhoud ongemoeid en richt me volledig op de tekst en het taalgebruik. Ideaal voor als je een verhaal in je hoofd hebt, maar niet weet hoe je dat helder en foutloos op papier moet zetten.

Ik heb de kennis en ervaring in huis om voortreffelijke teksten af te leveren. Daarbij staat nauwkeurigheid hoog in het vaandel. Bovendien ben ik in staat om snel resultaat te leveren: een tekst van maximaal 5.000 woorden staat, indien gewenst, binnen 48 uur verbeterd in je mailbox. Mocht je het hele schrijfproces aan mij willen...

 

Portfolio

Teksten voor JUPOS geredigeerd en geoptimaliseerd
(Lees verder)
Loading.

F#€k dat jongerenwerk!?
(Lees verder)
Loading.

Voice-over geschreven voor reclameboodschap
(Lees verder)
Loading.

Wervende tekst geschreven over zwangerschapsgadget
(Lees verder)
Loading.

De avonturen van Borrie
(Lees verder)
Loading.

Blogposts voor online lifestylemagazine
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Stephan direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
De Groene Pen
KvK-nummer: 56827784