Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Sophy

Sophy

Commerciƫle duizendpoot: creatief en ervaren!

Locatie: Eindhoven
|
Actief sinds: 16-09-2013
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 2585 keer
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Joan Geertje Krista Sabine Maria Jesse Mustafa Roel Iris Pauline Ruben Sellam Kim Niek Hein

Profiel

Een echte duizendpoot met gevoel voor taal en stijl. Gediplomeerd tolk/vertaler (2000). Native speaker. Creatief en snel! Ik houd ervan na te denken over het totaalplaatje, dus niet alleen de tekst maar ook de bijbehorende look en feel.
Op mijn website staan een aantal voorbeelden van verschillende illustratieve stijlen.
Ik laat graag zien wat ik kan door middel van een proefvertaling of grafisch opzetje!

Portfolio

Voorbeelden logo's

Uitgevoerde opdrachten

Grafisch Ontwerper voor Kinderkleding Prints
Beste freelancers,    Wij zijn voor ons nieuwe kinderkleding merk op zoek naar creatief persoon die ons maandelijks kan voorzien van een print voor de kinder ondergoed lijn.    In de print ontwerpen willen we graag velle kleuren en milieu bewuste aspecten terug zien.    Wij zien graag een reactie tegemoet.   …
's-Hertogenbosch 25 okt
Ontwerpen van Muurstickers voor Kinderkamers
Beste freelancers,    Ik heb een eigen webshop in muurstickers. Graag wil ik mijn assortiment uitbreiden met nieuwe ontwerpen.    Ik zoek iemand die de ontwerpen voor mij wilt maken. Het betreft muurstickers voor de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan mooie bomen met of zonder aapjes en uiltjes, leuke dieren etc.    Wie…
Oirsbeek 24-01-2017
Vertaler voor Diverse Televisie Scripts Gezocht (NE-EN)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler voor diverse scripts van een televisieserie.    Het gaat om de  periode 19 oktober tot en met 13 november en 7 december tot en met 31 december. Vertalingen moeten verwerkt worden in final draft.    Bent u geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van u.
Amsterdam-Zuidoost 15-10-2015
Vertaler voor Brochure (NL - ENG)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler voor onze brochure tekst. De tekst bestaat uit ongeveer 7000 woorden.  De tekst moet van Nederlands naar Engels vertaald worden.    Graag hoor ik wat je achtergrond hierin is en welke totaalprijs je hiervoor rekent. 
Monnickendam 26-08-2014
Vertaler Gezocht voor Gezondheidsboek (NED - ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een boek voor mij kan vertalen. Het betreft een boek van 68 pagina's over gezondheid, van het Nederlands naar het Engels.    Wie kan mij hiermee helpen en tegen welk tarief?
Arnhem 08-09-2014

Vraag Sophy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden