Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Dirk L Mustafa Diana Mark Michel Aurelia Willemien Wil Irene Justin Jacques Jesse Ron Maria Rudi

Profiel

Tekstschrijver en woordkunstenaar met uitstekende communicatievaardigheden. Ik vind het leuk om creatief te zijn en daarmee anderen te inspireren, te ontroeren, en te overtuigen. Mijn schrijfstijl is vlot en to-the-point, en zo veel mogelijk op B1 niveau. Heldere teksten die voor iedereen duidelijk leesbaar zijn. Ik heb een aantal jaren als schrijfcoach gewerkt dus het redigeren of begrijpelijk maken van ingewikkelde en/of technische teksten is voor mij geen probleem. Ik ben een kei in Engels en kan daarom ook prima teksten vertalen.

Het uitwerken van van ingesproken teksten, vind ik leuk om te doen en ik werk hierbij snel en nauwkeurig.

Daarnaast kan ik prachtige gedichten schrijven op verzoek. Teksten voor songs, of speeches die je raken.

Tot slot kun je me ook inzetten als Virtual Assistent voor allerlei klussen. Met mijn brede ervaring als managementassistente, officemanager en directiesecretaresse ben ik van alle markten thuis!

Dus hallo, ik ben Simone. Wat kan ik voor je doen?

Hartelijke groet,

Simone Rozeboom
(06) 53 86 49 14

Portfolio

commercieel/technisch artikel

dit artikel schreef ik voor een bedrijf wat zich richt op muurherstel en spouwmuurverankering.
Gedicht-Sara.docx

Geboorte gedicht

Dit gedicht schreef ik als cadeau voor ouders van een pasgeboren meisje. Het werd gegraveerd op een spiegel en hangt nu bij het gezin aan de muur in de woonkamer.

Referenties

Datum:
04-10-2018
Van:
Ewoud Berga
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Simone heeft binnen de opdracht van 90 uur audio transcriberen, het grootste gedeelte voor haar rekening genomen. Op Simone kun je altijd aan en zij werkt met een flinke dosis energie om vervolgens accurate en kwalitatief hoogstaande transcripties af te leveren. Simone heeft aangetoond over veel flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel te bezitten. Zij is dan ook iemand die - naast de opdracht zelf - meedenkt over verbeteringen, aanpak, etc. Ik heb aan Simone een grote steun gehad bij de verwerking van grote hoeveelheden audio! Bedankt Simone, je bent een topper!
Datum:
07-09-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Simone heeft een uitstekende klus geklaard! Fijn in contact, specifiek in het werk!

Uitgevoerde opdrachten

Tekstschrijver Gezocht voor Redigeren Manuscript
Beste freelancers,    Ik zoek een tekstschrijver die voor mij een manuscript kan redigeren. Het manuscript bestaat uit 40.000 woorden, sommige alinea's kunnen best technisch zijn maar de bedoeling is dat dit in lekentaal  en termen duidelijk wordt uitgelegd.    Ik zou graag horen wie dit op korte termijn zou kunnen oppakken…
Den Haag 19 okt
Website teksten Vertalen Incasso Bureau (NL - Eng)
Beste freelancers,    Wij zijn een incasso bureau en hebben enkele documenten voor onze website die wij vertaald willen hebben    Het betreft  een vertaling van het Nederlands naar het Engels, 500 woorden ongeveer.  Het gaat om de webteksten zoals: Welkomst pagina Wat wij doen Contact etc.   Het is zeer belangrijk…
Sprang-Capelle 22 sep
Expert in Grammatica voor Corrigeren Manuscript
Beste freelancers,    Voor een nieuw manuscript zijn wij op zoek naar een taalkundige. Iemand die zeer goed is in grammatica en die de komende week ons manuscript kan doornemen op spelfouten. Totaal 205 pagina's. Per pagina moeten we kunnen inzien welke spelfouten er gemaakt zijn, zodat deze bij de "zetter" aangepast kunnen…
Amsterdam 1 sep

Vraag Simone direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden