Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ruud

Ruud van Essen

Punctueel schrijver en creatieve marketeer

Locatie: Bodegraven
|
Actief sinds: 16-03-2018
|
Uurtarief: € 52
|
Profiel bekeken: 218 keer
|
KvK-nummer: 70732458 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Tekstbureau Krasse Krabbels

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

WIE IS RUUD?
Ervaren schrijver en commercieel specialist in één. Ruim vijftien jaar ervaring in het schrijven van teksten voor o.a. sales- en marketingdoeleinden. Ik ben scherp, creatief en perfectionistisch. Omdat 'goed' altijd beter kan, blijf ik mijzelf ontwikkelen. Momenteel volg ik twee specialisaties aan de Schrijversacademie in Leiden.

HELDERE TAAL VOOR IEDEREEN
Woorden die raken, in plaats van aan hun doel voorbijgaan. Zonder beleving geen succes, mijn teksten kenmerken zich dan ook door een perfecte balans van kennisoverdracht en emotie.

CONTROLEREN EN AANPASSEN
Twijfel je over de opbouw en interpunctie van je tekst? Heb je moeite met spelling en grammatica? Ik haal de fouten uit je tekst en geef jouw woorden wind mee. Ik garandeer tekst die lekker leest.

JOUW IDEE IS UNIEK
Ik vertaal jouw idee naar een pakkende boodschap. Creatief, origineel en uniek. Het is tenslotte jouw dienst, jouw product. Of het nu gaat om je website, een advertentie- of vacaturetekst of spetterende blog – als schrijver ben ik er klaar voor!

PRIJS-KWALITEIT
Ik houd van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en lever goed werk tegen een eerlijk tarief. Daarbovenop krijg je bij mij garantie: de opdracht is pas klaar wanneer jij tevreden bent. Wat wil je nog meer?

WEBSITE EN CONTACT
Meer informatie? Bezoek dan mijn website of neem contact met mij op.

Schrijven is een vak apart. Kies voor de diensten van Krasse Krabbels!

Vraag Ruud direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden