Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ruud

Ruud van Essen

Tekstbureau Krasse Krabbels

Locatie: Bodegraven
|
Actief sinds: 16-03-2018
|
Uurtarief: € 52
|
Profiel bekeken: 35 keer
|
KvK-nummer: 70732458 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Tekstbureau Krasse Krabbels

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Een website waar je graag mee schittert, of een blog of nieuwsbrief waarvan je wilt dat die nu eindelijk wél gelezen wordt. Een goed stukje tekst voor een pakkende advertentie of wervende vacature - waar je tekst ook voor bedoeld is, als schrijver ben ik klaar om met jou de uitdaging aan te gaan!

Mijn naam is Ruud van Essen, freelance tekstschrijver en commercieel specialist. Als persoon ben ik te omschrijven als sociaal, creatief en flexibel. Ik heb ruim vijftien jaar ervaring in het schrijven van commerciële tekst voor o.a. sales- en marketingdoeleinden. Met mijn passie voor schrijven ben ik met woorden scherp, creatief en perfectionistisch. Jouw idee is mijn uitgangspunt, met ruimte om wijzigingen aan te brengen daar waar jij dat wilt. Het is tenslotte jouw dienst, product of bedrijf.

Onder de naam ‘Tekstbureau Krasse Krabbels’ schrijf ik tekst voor diverse doeleinden. Ik houd van tekst waarbij het zakelijke en creatieve karakter elkaar versterken en streef altijd naar de juiste balans tussen kennisoverdracht en beleving. Zoek je een schrijver en commercieel specialist in één? Dan werk ik graag met je samen.

Ik houd van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en lever daarom goed werk tegen een eerlijk en reëel tarief. Indien je iemand zoekt die wil schrijven tegen het laagste tarief, hebben wij geen match. Kwaliteit kost nu eenmaal ietsje meer. Graag vertel ik je wáárom mijn verhouding prijs-kwaliteit in orde is, staar je dus niet alleen blind op mijn uurtarief. Ben je benieuwd of mijn schrijfstijl je aanstaat? Ga voor een eerste indruk naar www.krassekrabbels.nl

Je kunt altijd contact met mij opnemen. Voor als je een vraag hebt, of als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen.
Vriendelijke groet, Ruud van Essen.

Schrijven is een vak apart. Kies voor Tekstbureau Krasse Krabbels!

Vraag Ruud direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden