Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Robbert

Robbert Kraakman
Over Robbert

Ik ben Robbert Morsch-Kraakman. Als grafisch vormgever ontwerp ik al ruim 10 jaar voor zowel particulieren als bedrijven, van huisstijl tot trouwkaart.

Je hebt grafisch ontwerpers die precies doen wat je ze vraagt, maar je hebt ook grafisch ontwerpers die net iets verder denken. Wie is uw doelgroep en wat wilt u hiermee bereiken. Samen bespreken we wat uw wensen zijn zodat ik een origineel en uniek ontwerp voor uw relcame-uitingen ontwerpen. Ik zal u helpen de juiste keuzes te maken. Omdat ik al ruim tien jaar grafisch vormgever ben voor particulieren en bedrijven, is niets te gek!

 
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we alle mogelijkheden. Daarna maak ik een digitale opzet en vervolgens een proefdruk. Uiteindelijk komen we zo op het perfecte ontwerp voor uw reclame uiting. Aan de hand van uw wensen bepaal ik vooraf de benodigde tijd voor het ontwerpen, drukklaar maken en eventueel ander...

 

Portfolio

LORE COOKBOOK
Loading.

Logo ontwerp SES
Loading.

Patroon ontwerp Teddy & Beer
Loading.

Lepels en Linnen
Loading.

 

Vraag Robbert direct om offerte


Stuur een bericht