Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Rob

Rob
Over Rob

Even voorstellen: mijn naam is Rob van de Vossenberg, woonachtig in Almere en sinds 2012 eigenaar van een klein administratiekantoor genaamd RoVos Administratie. Ik ben een zeer ervaren administrateur met ca 30 jaar ervaring waarvan de laatste 7 jaar ook op het vlak van MKB. Ik heb in diverse financiële rollen gewerkt bij grote bedrijven in Nederland en sinds 2012 werk ik voor mezelf als freelancer voor financiële opdrachten op locatie bij de klant en/of als administrateur voor MKB-bedrijven vanuit mijn eigen locatie te Almere. Ik ben prettig in de omgang en zeer flexibel. Ik beschik over een financiële HBO-achtergrond (HEAO-BE sinds 2006).

Ik ben met name werkzaam in de regio Amsterdam en soms in de regio Utrecht. Ik ben inzetbaar voor de dagelijkse boekhouding, ondersteuning bij het opstellen van jaarrekeningen, het doen van aangiften Inkomstenbelasting voor zowel MKB als particulieren, het doen van aangiften Vennootschapsbelasting en BTW-aangiften....

 

Portfolio

Jaarrekening MKB
(Lees verder)
Loading.

Ib-aangiften en VpB-aangiften
(Lees verder)
Loading.

Exact Online
(Lees verder)
Loading.

Administrateur
(Lees verder)
Loading.

Financial Controller
(Lees verder)
Loading.

Kennis van diverse financiële pakketten
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Rob direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: