Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Rik

Rik
Over Rik

BOUWT BETERE BEDRIJFSSOFTWARE
Voor het MKB ontwikkelen wij bedrijfskritische software en datakoppelingen op maat. Ons doel is om slimme software te ontwikkelen die precies doet wat jouw bedrijf nodig heeft, voor een optimale flow in jouw werkprocessen.

OVERIGE DIENSTEN
Daarnaast bieden wij optimalisatietrajecten aan op basis van onze quickscan. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij ook het onderhoud van de software en hosting.
 
LAGE INVESTERING
Wij bieden ook een huurkoopregeling om de initiële investeringskosten te verlagen. Hierdoor is maatwerksoftware een aantrekkelijke en betaalbare optie voor kleine ondernemingen en start-ups.
 
ISO EN ECMA
Om te zorgen dat onze oplossingen van de hoge kwaliteit zijn, werken wij met een ISO/IEC- en ECMA-genormeerde programmeertaal. Dit garandeert de continuïteit van de software en zorgt voor integratiemogelijkheden met andere toepassingen. Bovendien biedt het je flexibiliteit en schaalbaarheid, wat belangrijk is voor de doorontwikkelingen van de software.
...

 

Portfolio

Project: Tjilpie platform
Loading.

Project: Exact Connector
Loading.

Project: HPC bedrijfssoftware
Loading.

Project: Plus Prijskaarten app
Loading.

Project: WhatsApp koppeling
Loading.

Project: DHL koppeling
Loading.

 

Vraag Rik direct om offerte


Stuur een bericht