Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Regine

Regine

Creative grafisch ontwerper

|
Locatie: DIEREN
|
Actief sinds: 31-10-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 435 keer
|
KvK-nummer: 09181790 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Metmateman

Profiel

Creative, vakkundige, grafisch ontwerper voor on- en offline werkzaamheden. Mijn kracht is om doelgericht en professioneel te communiceren voor uw doelgroep. Vorm en tekst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar. Ik lees altijd de aangeleverd tekst en geef adviezen als het nodig is.

Vooraf wil ik graag een (telefoon)gesprek om uw wensen te horen. Zo kan ik efficiënt aan het werk en krijgt u waar u om gevraagd heeft. Ik werk snel en accuraat en kom altijd afspraken na, verder vind ik het fijn als een contact soepel en prettig verloopt.

Sinds de kunstacademie werk ik als grafisch ontwerper, dus ervaring genoeg. Ik heb voor vele klanten gewerkt, eerst voor bureaus en nu al weer 8 jaar voor mezelf. Afstand is geen probleem.

Klanten: Gaz de France / Suez, Future For Nature, Ministerie van infrastructuur en milieu, Jongleren in het Verkeer, Bouwstudio Oudendijk, Bluecon, Wisseloord Studios, Cono, BMC Advies en Management, Accenture, Wellant College, diverse basisscholen, enzovoorts.

Referenties

Datum:
02-07-2018
Van:
Max van Doesburg
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Regine is een gedreven en gespecialiseerde vakvrouw. In de opdracht die wij als bedrijf hebben neergelegd bij haar, waren strakke deadlines, flexibiliteit en snelle handelingen erg belangrijk. Het fijne aan Regine is dat ze snel meebeweegt met de betrokken partijen. Sterker nog; in het gehele proces kan je op Regine aan. Van conceptueel meedenken en sparren tot aan de daadwerkelijke uitvoering en oplevering van het product. Met de hulp van Regine hebben we een flinke stap naar een professionelere uitstraling gecreëerd. We zijn daarom ook uiterst tevreden en zien een goede samenwerking ook in de toekomst tegemoet.
Datum:
12-01-2018
Van:
Patricia Zegers-de-Beyl
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik kan Regine van harte aanbevelen. Zij heeft mijn specifieke ideeen in een geweldig logo vertaald! Dank je wel!

Uitgevoerde opdrachten

Vormgeving van Brochure / Magazine Woningcorporaties
Beste freelancers,    Als organisatie zijn wij bezig met een platform voor woningcorporaties. Deze corporaties hebben een woningvoorraad, en die moet duurzamer. Wij zijn op dit gebied adviseur en leverancier van buitengevelisolatie producten en diensten. Onderdeel van dit platform is een brochure / magazine waarin uitgevoerde projecten (woningen)…
Thuis en Hoofdkantoor Tiel 9 mei
Logo en Huisstijl Ontwerp voor een Consultancy
Hallo freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn consultancy in de olie- en gasindustrie een logo en huisstijl kan ontwerpen. Wat ik in mijn hoofd heb, is strak, modern en kleurig (zoals de Stijl).    Voor de huisstijl zou ik graag ontwerpen zien voor een visitekaartje, powerpoint template, brochures/e-book, briefpapier,…
Den Haag 22-12-2017

Vraag Regine direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden