Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Phil

Phil Kleingeld
Over Phil

Mijn naam is Phil Kleingeld, geboren en getogen Rotterdammer, ghostwriter en auteur van 23 boeken, blogger en redacteur van een maandelijkse nieuwsbrief. Kortom, schrijven is mijn passie en met enkele bestsellers kan er geconstateerd worden dat mijn schtijfstijl en de onderwerpen aanspreken. Daarnaast ben ik workshopleider, business coach en presentator tijdens seminars, voor ondernemersverenigingen, serviceclubs en ondernemerscongressen.

Ik heb mij gespecialiseerd in verkoopcommunicatie; in het bijzonder op het gebied van neuroselling, storytelling en de SPIN-verkooptechniek. Daarmee zijn direct meetbare resultaten te behalen!

De opgedane internationale ervaringen als commercieel directeur, bedrijfseigenaar en interim manager heb ik al mogen delen met veel organisaties waaronder: banken, verzekeringsmaatschappijen, productiebedrijven,  groothandelaren, bedrijfsverenigingen, landelijke overheid, stichtingen, gemeenten, serviceclubs, opleidingsinstituten, juristen, oliemaatschappijen etc. Dat deed ik buiten Nederland ook in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Nigeria, Colombia en Peru. Wat mijn klanten daarvan vinden staat te lezen op mijn Linkedin-profiel en op mijn websites. Kortom, ik breng een smak praktijkervaring...

Phil Kleingeld

Capelle aan den IJssel

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Meer offertes omzetten in opdrachten
(Lees verder)
Loading.

Neuroselling; waar zit de koopknop?
(Lees verder)
Loading.

Meer verkopen met storytelling.
(Lees verder)
Loading.

Zeven principes van koopbeïnvloeding
(Lees verder)
Loading.

Ik wil een biografe
(Lees verder)
Loading.

Inspirerende presentaties
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Phil direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
MetPhil
0681189397
KvK-nummer: 24193168
Lemelerberg 120
2905 NK Capelle aan den IJssel