Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Nathalie

Nathalie Le Doeuff
Over Nathalie

Frans van oorsprong  met een achtergrond als freelance persvoorlichter in Parijs, en drietalige (Frans, Engels, Nederlands), creëerde ik in 2018 "Abrahadabra NL" om mijn professionele activiteit te wijden aan de kracht van woorden.Sindsdien  actief als freelance franse SEO copywriter/vertaler/blogger , schrijf ik kwaliteitsinhoud die voldoet aan de Franse cultuurverwachtingen voor een ontworpen aanwezigheid op het web.
Een boek of een website "vertalen", is een kwestie van schrijven in een andere cultuur en komt in die zin overeen met de inhoudschrijfvaardigheden. Als u een website in het Frans wilt hebben op basis van de informatie op uw site, zal ik deze aan uw doelgroep aanpassen.

French native with a 7 years background as a freelance press officer in Paris, I have been living in the Netherlands for more than 20 years. Trilingual (French, English, Dutch although I don’t write in Dutch), I started as a freelancer in 2018 to dedicate my...

Uitstekend
1 beoordelingen
Nathalie Le Doeuff

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Vertaling van NL naar FR
(Lees verder)
Loading.

Vertaling van website van NL naar FR
(Lees verder)
Loading.

Website SEO copywriting in het Frans
(Lees verder)
Loading.

SEO Copywriting website in het Frans voorbeeld 2
(Lees verder)
Loading.

SEO Copywriting in het Frans voorbeeld 3
(Lees verder)
Loading.

SEO Blog artikel in het Frans
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Nathalie direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Abrahadabra
KvK-nummer: 72150106