Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Nathalie

Nathalie Dufais
Over Nathalie

Letter Matters is het freelance projectbureau voor tekst- en beeldproducties en kunsthistorisch onderzoek. Ik schrijf en redigeer niet alleen wetenschappelijke publicaties maar ook teksten voor een groter publiek. Zowel voor offline als online media - boeken, tijdschriften websites, social media en meer - creëer of begeleid ik tekst én beeld.

Over mij
Ik ben opgeleid als kunsthistoricus en heb jarenlange ervaring als redacteur van publicaties op het gebied van kunst en cultuur. Ik woon en werk in Den Haag en het schrijven en corrigeren van teksten is mijn passie. Maar vanuit mijn liefde voor kunst en fotografie weet ik dat een beeld soms meer zegt dan 1000 woorden, dus ook dát moet kloppen.

Ik studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en liep stage bij het Mauritshuis. Na mijn studie werkte ik als freelance onderzoeker mee aan diverse tentoonstellingscatalogi, o.a. voor Museum Boijmans van...

 

Portfolio

Zilver uit de 17de en 18de eeuw - Martens Mulder S
Loading.

Pieter de Hooch in Delft - Museum Prinsenhof
Loading.

Hollandse Meesters uit Britse landhuizen - Maurits
Loading.

Mauritshuis Koninklijk Kabinet van Schilderijen. H
Loading.

 

Vraag Nathalie direct om offerte


Stuur een bericht