Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Natascha

Natascha HolwedelOver Natascha

Hi, Ik ben Natascha, ik ben een freelance grafisch ontwerper en net mijn eigen bedrijfje begonnen. Ik ben dan ook op zoek naar leuke opdrachten. Weet of heb jij een leuke klus voor mij? Ik help jou graag!

I CREATE

Mijn ervaring ligt in het het uitwerken van concepten, ideeën en wensen en vertalen naar een doordacht en aantrekkelijk ontwerp. Als grafisch ontwerper/dtp-er help ik bij het ontwikkelen van een bedrijfslogo, huisstijl, merkconcepten, social media, banners, online nieuwsbrieven, illustraties etc.

Daarnaast heb ik een lange tijd in de Mode-branche gewerkt als Ontwerper en product develoveper. Ik ben dan ook ervaren in het maken van moodboards, trendboards, designs, technische specificatie  en maattabellen. Zowel in kleding als in footwear.

Heb je een andere design vraag? Ik ga graag de uitdaging aan! Ik ben een gedreven persoon, ik werk graag vlot, efficiënt...

 

Portfolio

customer Journey - KPMG
Loading.

process flow
Loading.

schoenontwerp- product design
Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Natascha direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Natas ontwerpt