Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Moniek

Moniek TolsmaOver Moniek

Mijn naam is Moniek Tolsma. In 2019 ben ik gestart als illustrator, iets wat ik al heel lang wil. Of het nu gaat om het illustreren van boeken, kaartjes of iets anders op papier, ik neem graag nieuwe creatieve opdrachten c.q. uitdagingen aan en ga er professioneel mee aan de slag. Ook houd ik mij bezig met het ontwerpen van o.a. logo's, uitnodigingen, flyers en folders. Daarnaast doe ik aan wall painting en het maken van miniatuur afbeeldingen van fimoklei. Kortgeleden heb ik de opleiding Adobe illustrator en Photoshop afgerond, waardoor ik nu nog meer geavanceerde digitale mogelijkheden heb, handgemaakte illustraties digitaal kan verwerken en met teksten kan spelen. 

Ik richt mij vooral op realistische illustraties met hier en daar wat karikatuur. Ook het aanbrengen van details vind ik belangrijk. Het liefst werk ik met potlood, kleurpotlood, inkt en aquarel waar het gaat om het uitwerken van de...

 

Portfolio

Aborigi
Loading.

Aborigi, vrienden in actie
Loading.

Camperkat
Loading.

Wall painting
Loading.

Logo OBS Jansenius de Vries
Loading.

Uitnodigingingen
Loading.

 

Vraag Moniek direct om offerte


Stuur een bericht