Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Michael

Michael BlijlevenOver Michael

In 2006 ben ik gestart met mijn eigen onderneming, Voicecode B.V. Mijn expertise ligt op het gebied van het bouwen van maatwerk applicaties met behulp van het Laravel framework. Dit kunnen kleine websites zijn, maar ook backend systemen voor grotere, internationale ondernemers.

Qua techniek heb ik kennis in huis van PHP / Laravel, jQuery en Vue.js, Bootstrap, Tailwind CSS en houd ik mijzelf op de hoogte van nieuwe technieken zoals Flutter Dart.

Tijdens het ontwikkelen en/of onderhouden van een applicatie zorg ik voor een duidelijke, transparante manier van werken met duidelijke communicatietools. Meer handen nodig? Door mijn netwerk in te schakelen kan ik snel opschalen qua capaciteit wanneer dit nodig is.

Uiteraard ben ik telefonisch bereikbaar en bent u van harte welkom in mijn kantoor in Haarlem. Wat mij betreft spreken we elkaar dan ook snel telefonisch of tijdens een goede kop...

Uitstekend
1 beoordelingen

Haarlem

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Voor het Amsterdamse Voicebooking.com ben ik…
Loading.

Beeldenfabriek
Loading.

 

Vraag Michael direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Voiceover B.V.
0646381133
KvK-nummer: 71703578
Hendrik Figeeweg 3F
2031BJ Haarlem