Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Martin

Martin Hordijk
Over Martin

Hallo!

Ik ben Martin. Ik bied je graag mijn kwaliteiten aan op het gebied van MS Word, huisstijl, Wordpress websites, teksten en video-editing.

Momenteel woon ik in Nederland (Amsterdam) en is onze zeilboot ons huis. Zodra Corona weer wat naar de achtergrond is verdwenen zullen we het Nederlandse water weer verruilen voor het water van de Zuid-Europese zeeën. On-line werken blijkt een geweldige manier om reizen te combineren met mijn werk als huisstijl en videospecialist. De volgende trip begint we ook pas als de opdracht naar jouw tevredenheid is opgelost. in mijn werk ben ik boven alles gericht op een tevreden klant, ik ben duidelijk, goed bereikbaar en positief ingesteld. Werken via Hoofdkraan is nieuw voor mij, dus ik sta open voor een eerste opdracht! Ik geef een overzicht van gebieden waarin ik uitgebreide ervaring heb opgedaan en waar mijn kwaliteiten het sterkst naar voren komen....

 

Vraag Martin direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
+31655291021