Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marleen

Marleen WienOver Marleen

Hoi hoi,

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben Marleen en na 8,5 jaar onderwijs heb ik de stap gemaakt om als zzp'er te werken. Ik houd van uitdagingen, denkwerk, marketing, ondernemen  en social media. In het onderwijs heb ik geleerd om te observeren en om aan te sluiten bij de werkstijl/leerstijl van mijn leerlingen. Dit pas ik nu toe als zzp'er. Ik leer bedrijven graag kennen. Observeer de werkwijze en pluis de visie uit. Ik geloof dat marketing pas echt werkt als het naadloos aansluit bij het bedrijf. 

Mijn kwaliteit is dan ook om social media (facebook, instagram, linkedin, pinterest) zo in te richten dat ze passen bij de opdrachtgever. Daarnaast ben ik creatief en kan ik mooie funnels opzetten. Goede funnels geven je meer verkeer naar je website, nieuwe klanten of datagegevens. Geen doelloze win en deel acties dus, maar onderbouwde campagnesets. Mijn wiskunde achtergrond (ja, ik was...

 

Portfolio

social media voor keukenbedrijf
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Marleen direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
0650274999
KvK-nummer: 71330410