Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marijn

Marijn van Trierum
Over Marijn

Vergroot jouw klantenbestand en de klantbetrokkenheid door een slimme en op maat gesneden marketingstrategie en aantrekkelijke content voor online kanalen. Ik ben gespecialiseerd in het strategisch inzetten van content.

Als twaalfjarig meisje was het maken van content mijn grootste hobby en droomde ik van een carrière in content creatie. Toen al maakte ik websites en schreef ik blogposts voor mijn persoonlijke blog. En nog steeds creëer ik wekelijks beeldmateriaal voor mijn eigen succesvolle Instagram account en plaats ik meerdere 1-3 video’s op mijn YouTube kanaal. Inmiddels ben ik afgestudeerd in ‘Media & Cultuur’ en volg ik een tweede bachelor ‘Media, Informatie en Communicatie’. Door mijn tien jaar ervaring in content management systemen te combineren met de kennis van mijn studies, weet ik prikkelende content te creëren voor ieder bedrijf. Ongeacht de doelgroep en de branche. Geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een bericht!

 

Portfolio

Content creatie voor Lotte Loves Beauty
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Marijn direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Days of Content