Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marcella

Marcella Achterberg
Over Marcella

Hoi, ik ben Marcella, eigenaresse van MarCreative. Ik ben gecertificeerd branding & design expert. Eenheid in je branding van huisstijl tot en met social media is belangrijk voor de uitstraling en herkenbaarheid van jouw merk. Door elke keer dezelfde kleuren, vormen en lettertypes te gebruiken word je zichtbaar en kun je jezelf onderscheiden in de markt op jouw eigen authentieke manier.
Ik creëer een personal brand waar eenheid inzit, doorgevoerd in alle uitingen die je wilt gaan gebruiken zoals bijvoorbeeld een logo, visitekaartje, flyer, e-book, templates voor Instagram/Facebook/Linkedin enz.

Ik kan mij ook voorstellen dat je graag je eigen personal brand wilt neerzetten, maar dat je niet weet hoe je dat het beste kunt doen.
Met mijn online programma van 12 weken leer ik je stap voor stap m.b.v. video's en 1:1 begeleiding hoe je jij je eigen personal brand neer kan zetten.

...

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Marcella direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
MarCreative
0611071798
KvK-nummer: 76298965
Watersnip 12
1452VB ilpendam