Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Bram Maria Jeroen Jos Joost Daan Robert Geurt Julie Donald Pepijn Wolter Manolito Chantal Dagmar

Profiel

Er zijn duizenden filmmakers, voiceovers, webdesigners en ontwerpers, maar waarom kan ik je het beste helpen? Graag leg ik uit waarmee ik het verschil maak.

Ik ben eigenaar van 3 websites: Dot Circle, Marcelhesseling.nl en Siteklusjes.nl.

Dot Circle
Dot Circle is een fullservice audiovisueel en internetbureau. Dit houdt in dat ik alles in-house doe. Een webdesigner, grafisch ontwerper, filmmaker, een voiceover? Check! Allemaal in huis! Die combinatie zorgt ervoor dat er een hele huisstijl, of zelfs een complete online en offline identiteit gemaakt kan worden.

Ik heb inmiddels voor honderden bedrijven logo’s ontworpen, websites en webwinkels gemaakt, bedrijfsfilms geproduceerd en reclames ingesproken. Is mijn volgende project dat van jou?

Marcelhesseling.nl
Naast mijn werk als ontwerper en webdesigner ben ik al 13 jaar actief als stemacteur. Ik heb ingesproken voor radio, televisie, bedrijfsfilms, computergames, telefooncentrales en nog veel meer. De kans is dus groot dat je mij nog niet persoonlijk kent, maar mijn stem al wel.

Siteklusjes.nl
Ik help op projectbasis mensen met hun Wordpress website en Woocommerce webwinkel. Per week help ik handenvol mensen met problemen als gehackte sites, het installeren en instellen van Woocommerce, layouts aanpassen of het adviseren en installeren van plugins.

Uitgevoerde opdrachten

Voice-over Gezocht (Promotiefilms voor Campings)
Beste freelancers,    Voice-over (M/V) Gezocht    Voor een nieuw bedrijf dat promotiefilms voor campings maakt zijn we op zoek naar 4 verschillende voice-over stemmen.. Zowel man als vrouw. Een warme, vriendelijke stem. Moet geheel zelfstandig kunnen werken. Het is de bedoeling om deze zomer tientallen promotiefilms te maken. …
Breda 14-07-2017

Vraag Marcel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden