Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Dennis Anouk Dirk Naomi Ineke Ruben Tony Eugène Lyan Joan Dirk Niels Steven Annemarie Gerritjan

Profiel

Er zijn duizenden filmmakers, voiceovers, webdesigners en ontwerpers, maar waarom kan ik je het beste helpen? Graag leg ik uit waarmee ik het verschil maak.

Dot Circle is een fullservice audiovisueel en internetbureau. Dit houdt in dat ik alles in-house doe. Een webdesigner, grafisch ontwerper, filmmaker, een voiceover? Check! Allemaal in huis! Die combinatie zorgt ervoor dat er een hele huisstijl, of zelfs een complete online en offline identiteit gemaakt kan worden.

Ik heb inmiddels voor honderden bedrijven logo’s ontworpen, websites en webwinkels gemaakt, bedrijfsfilms geproduceerd en reclames ingesproken. Is mijn volgende project dat van jou?

Uitgevoerde opdrachten

Voice-over Gezocht (Promotiefilms voor Campings)
Beste freelancers,    Voice-over (M/V) Gezocht    Voor een nieuw bedrijf dat promotiefilms voor campings maakt zijn we op zoek naar 4 verschillende voice-over stemmen.. Zowel man als vrouw. Een warme, vriendelijke stem. Moet geheel zelfstandig kunnen werken. Het is de bedoeling om deze zomer tientallen promotiefilms te maken. …
Breda 14 jul

Vraag Marcel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden