Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lucienne

Lucienne MeijerOver Lucienne

Ik ontwerp met de kennis van het communicatievak!

Ik ben een ervaren communicatieadviseur en grafisch vormgever en sinds eind 1996 zelfstandig. Ik houd van direct en snel schakelen, en dat is terug te zien in de manier waarop ik werk en ontwerp. Communiceren waar het om gaat!
Naast communicatieadviezen en teksten schrijven, ontwerp ik logo’s, flyers, boeken, magazines, posters, vlaggen, rolbanners, advertenties, website banners, websites, kortom alles waarmee je wilt communiceren.

Grafische vormgeving en communicatie blijken een sterke combinatie. Mijn grafische ontwerpen worden er alleen maar sterker van. In die combinatie ligt mijn grootste kracht. Ook online communicatiemiddelen kan ik voor je ontwerpen. Bijvoorbeeld een gelikte MailChimp mailing. Ik maak een fraai template om ze daarna elke keer weer mooi te vullen met passend beeld en passende teksten. Bestaand of gewoon bedacht en gemaakt. Helemaal in de stijl die je wenst. Dit geldt ook...

 

Portfolio

Handboek Risico- en incidentanalyse
Loading.

Kubus
Loading.

Thuis in een onbegrijpelijke wereld
Loading.

Memoryspel Duurzaamheid
Loading.

Een kookboek voor de zorg
Loading.

 

Vraag Lucienne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
LMcc
0653180187
KvK-nummer: 31046734