Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lucienne

LucienneOver Lucienne

Ik ontwerp met de kennis van het communicatievak!

Ik ben een ervaren communicatieadviseur en grafisch vormgever en sinds eind 1996 zelfstandig. Ik houd van direct en snel schakelen, en dat is terug te zien in de manier waarop ik werk en ontwerp. Communiceren waar het om gaat!
Naast communicatieadviezen en teksten schrijven, ontwerp ik logo’s, flyers, boeken, magazines, posters, vlaggen, rolbanners, advertenties, website banners, websites, kortom alles waarmee je wilt communiceren.

Grafische vormgeving en communicatie blijken een sterke combinatie. Mijn grafische ontwerpen worden er alleen maar sterker van. In die combinatie ligt mijn grootste kracht. Ook online communicatiemiddelen kan ik voor je ontwerpen. Bijvoorbeeld een gelikte MailChimp mailing. Ik maak een fraai template om ze daarna elke keer weer mooi te vullen met passend beeld en passende teksten. Bestaand of gewoon bedacht en gemaakt. Helemaal in de stijl die je wenst. Dit geldt ook...

 

Portfolio

Handboek Risico- en incidentanalyse
(Lees verder)
Loading.

Kubus
(Lees verder)
Loading.

Thuis in een onbegrijpelijke wereld
(Lees verder)
Loading.

Memoryspel Duurzaamheid
(Lees verder)
Loading.

Een kookboek voor de zorg
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Lucienne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: