Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Lotte

Lotte

Tekst in begrijpelijke taal

|
Locatie: Tilburg
|
Actief sinds: 30-07-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 785 keer
|
KvK-nummer: 62930028 informatie
|

Contactgegevens:

Website

doorlot.nl

Profiel

Schrijven en taal; al vanaf ik letters leerde, word ik er blij van. Ik ben Lotte en mooie teksten maken doe ik het liefst. Zo schrijf ik informatieve teksten, webteksten, maar ook blogs en columns. Bovendien kijk ik graag over je schouder mee bij het tot stand komen van je boekwerk.

Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld ConsultingKids, To be Kinderopvang, Logopediepraktijk de Kletsmajoor en Marketing Genius.
Mijn competenties in een notendop? Ik ben taalgevoelig, nauwkeurig, betrouwbaar en kritisch.

Naast het schrijven werk ik als logopedist. Tijdens de Master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University verdiepte ik me in taalwetenschap, tekstanalyse en meertaligheid.

Ik help je graag met het maken van een logische tekstopbouw en het bouwen van correcte zinnen in bijvoorbeeld:
- Webteksten (SEO)
- Folders en brochures
- Instructies
- Nieuwsbrieven
- Bedrijfsplannen

Portfolio

Logo.jpg

Logo Kletsmajoor.jpg

TBK_logo_RGB-200px-h.png

Referenties

Datum:
19-09-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Een goede webtekst schrijver kan best lastig zijn om te vinden! Lotte, zeer vakkundige tekstschrijver! Heel aardig en behulpzaam geeft altijd snel antwoord. Kunt u niet op de juiste woorden komen en heeft u een vakkundig tekstschrijver uit Tilburg nodig? Lotte is meelevend geïnteresseerd en zeker bij de volgende klus weer vragen om mijn teksten te laten schrijven!
Datum:
13-04-2017
Van:
Bep de Vaan
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
heel aardig en correct behulpzaam geeft altijd snel antwoord meelevend geïnteresseerd met wat ik schrijf en complimenten niet te vergeten zei stimuleert mij enorm
Datum:
10-11-2016
Van:
Thanh Nguyen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Lotte is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze levert goed werk op en heeft een flexibele instelling. De communicatie verliep goed en ik kan haar zeker aanbevelen als creatieve schrijfster! Dank Lotte voor je werk!

Uitgevoerde opdrachten

Blogger voor Website (Kweken Groente en Fruit)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar de juiste persoon om voor mijn website blogs te schrijven.  Het betreft blogs over het zelf kweken van groente/fruit.  Per blog rond de 700 woorden.    Ik zie graag jullie reacties tegemoet.
Uitgeest 06-12-2017
Tekstschrijver Gezocht (Herschrijven Website)
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn website laten herschrijven. Wij hebben een nieuwe website die qua tekst wat pakkender opgepakt moet worden.    Het gaat om: 12 portfolio pagina's / 100 - 125 woorden. 5 kleine blog / nieuws berichten 150 - 250 woorden. Bent u diegene die ik zoek? Dan hoor ik graag van u.
Breda 19-09-2017
Schrijver Gezocht voor Boek (Ghostwriter)
Hallo freelancers,    Even een korte uitleg: ik ben bezig om een boek te schrijven, hoogstwaarschijnlijk wordt het A5 150 à 200 pagina's maar mijn Nederlands is niet zo best. Wel wil ik mijn eigen tekst zoveel mogelijk gebruiken, daar wil ik zo min mogelijk aan veranderd hebben.    Het budget: ik heb daar weinig ideeën…
Waalwijk 28-12-2016
Creatieve Tekstschrijver om Adviezen uit te Schrijven
Beste freelancers,    Ik zoek een creatieve tekstschrijver die voor mij ongeveer een 20-tal adviezen kan schrijven op basis van mijn ideeën. Ik vind het zelf lastig om teksten kort, bondig, ludiek en creatief op papier te krijgen.    De ideeën zitten in mijn hoofd en ook het beeld wat ik er bij heb. De werkwijze die ik…
Rotterdam 23-10-2016

Vraag Lotte direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden