Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Lotte

Lotte
Over Lotte

Ooit begonnen als logopedist, maar via de master Communicatiewetenschappen (Tilburg University) verder gegaan als freelance tekstschrijver/copywriter. Ik startte met het begrijpelijker maken van informatieve teksten (herschrijven tot A2-niveau) en rolde het schrijven verder uit in online teksten, informatieve, creatieve en wervende teksten en redactiewerk. Voor bijvoorbeeld uitgeverij Gottmer, To Be Kinderopvang, Graficom Solution bv, Centrum Ronde van Vlaanderen, Marketing Genius, Stichting Lemat en RegioBank.

Ik heb een frisse, originele schrijfstijl, nuchter en met niet teveel versiersels. Ik vind het belangrijk dat tekst helder is, de kern niet verpakt in hele lange zinnen. Dat maakt tekst ook mooi, let maar op!

Ik schrijf webteksten (SEO) voor het publieke en commerciële domein, informatieve teksten en blogs. Daarnaast controleer en redigeer ik teksten. 
Op de Querido Academie volgde ik de masterclass Corrigeren en Persklaar maken. Met de cursussen 'Schrijven voor het web' en 'SEO-teksten optimaliseren' leerde ik werkende online content te schrijven.

...

Uitstekend
7 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Marketing Genius
(Lees verder)
Loading.

Gottmer Uitgeversgroep
(Lees verder)
Loading.

Centrum Ronde van Vlaanderen
(Lees verder)
Loading.

De Kletsmajoor
(Lees verder)
Loading.

TO BE Kinderopvang
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Lotte direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
KvK-nummer: 62930028