Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Lotte

Lotte
Over Lotte

Dank voor je belangstelling! Je zit goed, want heldere, fijn lezende teksten maken, dat doe ik het liefst. Ik begon ooit als logopedist maar schoolde me via de master Communicatiewetenschappen om tot tekstschrijver. In 2015 begon ik met m'n eigen tekstbureau als communicatie-zelfstandige.

Ik schrijf SEO-vriendelijke online teksten voor bedrijven en de publieke sector. Informatieve teksten, blogs, instructies en nieuwsbrieven bijvoorbeeld. Verder redigeer en controleer ik non-fictie en fictie.

Ik deed dit voor onder andere uitgeverij Gottmer, ConsultingKids, To Be Kinderopvang, Trust and Law, Graficom, Centrum Ronde van Vlaanderen, Marketing Genius, kwekersvergelijk.nl, Stichting Lemat, RegioBank en RWSE.
Op de Querido Academie volgde ik de masterclass Corrigeren en Persklaar maken. Met de cursus Schrijven voor het web leerde ik heldere online content schrijven.

 

Portfolio

Portfolio
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Lotte direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Contact

KvK-nummer
Website
Social Media

Stuur een bericht