Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lorenso

Lorenso
Over Lorenso

SoGraphicL is opgericht door Lorenso van Sligtenhorst. Met zijn klantgerichte enthousiasme en een frisse blik op de grafische en audiovisuele wereld maakt hij iedere opdracht met de aandacht en kwaliteit die deze verdient.

SoGraphicL is een jong dynamisch bedrijf dat zowel op het gebied van grafisch vormgeven als video editing vele projecten heeft afgeleverd. Het idee achter SoGraphicL is om grafische ontwerpen en video-edits te maken afgestemd op ieders budget. Dit kan zijn het ontwerpen of aanpassen van een logo voor een product of bedrijf, het ontwerpen van verschillende soorten drukwerk, van posters en brochures tot het maken van een visitekaartje e.d. SoGraphicL denkt graag met je mee in oplossingen en mogelijkheden en wij geloven dat er altijd een weg naar beter is.

SoGraphicL werkt graag op een persoonlijke, laagdrempelige, open en eerlijke manier met de klant. In overleg met de klant streven we naar perfectie en doen we...

 

Portfolio

Elout Totaal Onderhoud Logo
Loading.

B&O VvE Beheer Kerstkaart
Loading.

Murmeltier BV. Logo
Loading.

Visitekaartje Murmeltier BV.
Loading.

Kerstkaart B&O VvE-Beheer 2021
Loading.

 

Vraag Lorenso direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: