Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Liesa

Liesa FeldhausOver Liesa

MIJN ERVARING

Ik ben nu zo'n 3 tot 4 jaar bezig met marketing, waarvan 1,5 jaar volledig gefocust op content (bij Hotels.nl). Marketeer waarbij ik voornamelijk bezig ben met schrijven in de vorm van persberichten, artikelen en teksten voor hotels. Ook ben ik veel bezig met het maken van nieuwsbrieven en content op social media.Sinds kort ben ik ook werkzaam voor LiL.nl, een woonwebwinkel die Hotels.nl sinds kort heeft overgenomen. Hier voer ik dezelfde taken uit als bij Hotels.nl en schrijf ik tevens product teksten en de informatie over de verschillende merken.Ervaringen bij andere opdrachtgevers:

- Holland Casino Groningen & Leeuwarden: Voornamelijk het schrijven van wervende teksten omtrent evenementen voor on- en offline media. Hier heb ik tevens een folder gecreƫerd in samenwerking met de Manager Security & Legal die voor nieuwe medewerkers werd gebruikt. De folder wordt nu gebruikt bij alle vestigingen.

- Creative Cosmetics: het schrijven van mailteksten en (her)schrijven van de...

 

Portfolio

Promotie Hotels.nl voor Flair
(Lees verder)
Loading.

Persbericht Hotels.nl
(Lees verder)
Loading.

Lekker geslapen mail Hotels.nl
(Lees verder)
Loading.

Vacaturetest Accountmanager Buitendienst
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Liesa direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: