Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lauren & Michelle

Lauren & Michelle
Over Lauren & Michelle

Graag stellen wij ons even kort aan je voor; wij zijn een ambitieuze tweeling en 31 jaar oud, zussen én zakenpartners, uit Rotterdam. Wij hebben een positieve mindset, zijn gestructureerd, zeer flexibel en hebben een frisse kijk op zaken. Daarnaast zijn wij doortastend, service- en oplossingsgericht. Samen hebben wij ons bedrijf, VaSiss'tants, opgericht. Wij staan voor kwaliteit.

Ben je opzoek naar een samenwerking met twee super allround VA's die samen met jou meedenken, je agenda beheren, actielijst(en) opstellen, deadlines bewaken en hierop ook actie ondernemen and more? Kortom, je kunt met een gerust hart naar bed want wij regelen alles voor je? Leuk! Dan zijn wij een match met elkaar :-). Met onze ervaring en achtergrond op divers secretarieel (administratief) gebied van meer dan 10 jaar hebben we alles voorbij zien komen en zijn we erg goed in wat wij doen.

VaSiss'tants ondersteunt sinds 2021 (remote) diverse klanten, o.a. bij personal assistance, zoals...

 

Vraag Lauren & Michelle direct om offerte


Stuur een bericht