Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lara

Lara korotenko
Over Lara

Hallo, mijn naam is Lara. Ik ben een illustrator-expert en ontwerper. Ik heb 2 bachelors behaald aan de Universiteit in Kiev (Design) en Lviv (printing) en heb meerdere cursussen gevolgd voor zowel animatie als game design.  Verder heb ik vele jaren awesome ervaring in illustratie en reclame. Ik heb een aantal jaren als freelance illustrator gewerkt voor verschillende tijdschriften, zoals Elle, XXL, Pink. Afgezien daarvan heb ik illustratiediensten geleverd voor Lexus, Vision, Nivea en enkele andere coole merken.

Ondanks deze seriousness, hou ik vooral van tekenen voor kinderen omdat ik stiekem diep in mijn hart nog steeds kind ben. :) 

“An adult creative person is a child who has survived. “

In mijn portfolio kunt u voorbeelden zien van illustraties voor kinderboeken, covers, magazines, advertenties, karikaturen, logos en verpakkingen. Dit is mijn expertise gebied maar neem ook graag andere uitdagingen aan op...

 

Portfolio

Illustraties
Loading.

Boek en Game illustraties
Loading.

Karikaturen
Loading.

Logo types
Loading.

Advertentie Illustraties
Loading.

Verpakkingen
Loading.

 

Vraag Lara direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: