Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Kornelis

Kornelis
Over Kornelis

Even kort voorstellen ik ben Kornelis van der Bij, eigenaar van Artsis; het 3D visualisatie kantoor van het noorden. Na meerdere jaren voor verschillende grote productiehuizen in de randstad te hebben gewerkt, ben ik in 2015 gestart met mijn eigen onderneming. In totaal heb ik echter al meer dan 15 jaar ervaring in het (3D) visualisatie vak, waarvan 10 jaar verbonden aan het onderwijs (MBO/HBO) als instructeur, daarnaast was ik senior/lead 3D modeller bij 2 grote nederlandse filmproducties en heb ik meerdere teams begeleid. Sinds 2018 werk ik samen met mijn vrouw aan de meest fantastische projecten voor verschillende regionale, nationale en internationale klanten.

Bent u opzoek naar een partij waarvan u zeker weet dat u de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs; dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen elk denkbaar beeld fotorealistisch realiseren en de meest complexe processen begrijpbaar maken door...

 

Portfolio

3D Model - Bentley 1930 Replica
Loading.

3D Visualisatie Het Kasteel - Noorderpoort
Loading.

3D visualisatie - Intertoys Reclame
Loading.

3D Model - The Little Vampire 3D
Loading.

3D Sculpting for Film and (3D) Print
Loading.

Architectuur 3D Visualisatie
Loading.

 

Vraag Kornelis direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht