Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Karina

Karina
Over Karina

Over mij

Reflectie is een woord waar veel mensen angstgevoelens bij krijgen. Net als de term ‘feedback’ dit wordt vaak gezien als iets negatiefs. Ik zie het als ‘feedforward’ de punten die zowel positief als negatief zijn maken mij sterker. Ik zie het als een kans om deze punten om te zetten naar mijn eigen kracht.

 

Ik ben een enthousiaste jonge dame met een positief kritische blik als tekstschrijver. Ik verbind woorden met elkaar om tot betekenisvolle teksten te komen. Deze schrijf ik met een verfrissende noot, met als doel: De geschreven teksten vindbaar te maken voor de zoekmachines in deze digitale wereld. Als SEO tekstschrijver draag ik de verantwoordelijkheid voor een leesbare tekst. Daarnaast spreek ik ook mijn creativiteit uit in het maken van webdesigns. Dus het vertalen van jouw verhaal naar een aansprekend webdesign geeft mij naast het schrijven extra energie. 

Mijn naam is Karina Marks...

 

Portfolio

Curriculum Vitae
(Lees verder)
Loading.

Webdesign
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Karina direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Karina Marks
0611370204
KvK-nummer: 72844957