Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Justin

Justin Entong

Ervaren online marketing specialist

Locatie: Zwolle
|
Actief sinds: 06-04-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 278 keer

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben een ervaren online marketeer met veel kennis op het gebied van SEA, SEO, Remarketing, Display Advertising, Social Media (advertising) en E-mailmarketing. Ik heb zowel aan de bureauzijde als aan de klantzijde gewerkt en weet daardoor goed wat klanten willen op het gebied van strategie, data vraagstukken, consultancy etc. Uiteraard beschik ik over o.a. de juiste kennis van Adwords, Analytics, Bing en diverse social media platformen.

Naast mijn brede kennis van online marketing ben ik ook een E-mailmarketing specialist. Ik heb de afgelopen jaren in o.a. Salesforce Marketing Cloud, Clang (E-village), Mailplus (Blinker), Copernica en Act-on gewerkt. Ik heb meerdere keren, met succes, een e-mailmarketing afdeling opgebouwd. Ik ben zowel sterk in het creƫren van content als in het programmeren van (dynamische) templates en nieuwsbrieven. Ook ben ik een sparringspartner als het gaat over datamanagement vraagstukken, customer lifecycles en campagne flows op e-mailmarketing gebied.

Waar heb ik deze kennis opgedaan en in de praktijk kunnen brengen? Onder andere bij Drukwerkdeal.nl, CheapTickets.nl, wehkamp, Yonego (online marketing bureau) en NEDIS.

Ik help je graag met het bereiken van je online marketing activiteiten!

Uitgevoerde opdrachten

SEO Specialist Gezocht (Vindbaarheid, Producten)
Best freelancer,    Wij zijn opzoek naar een SEO specialist die de vindbaarheid van de website en de producten die worden verkocht te verbeteren.    Er is een budget tot maximaal 500 euro beschikbaar.    Ben jij de SEO specialist die wij zoeken dan zien we graag een reactie tegemoet
Warmenhuizen 23 nov
Freelancer Gevraagd (Nieuw Concept, Generen van Leads via Em...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor een samenwerking in het uitrollen van een nieuw concept in het generen van leads via e-mail marketing, sociale media etc. voor diverse doelgroepen en branches.    Thuiswerken is mogelijk en meer informatie kan ik toesturen.    Bij interesse verneem ik graag…
Badhoevedorp 12 apr

Vraag Justin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden