Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jurgen

Jurgen
Over Jurgen

Taal met een vleugje humor en spontaniteit, flexibel en specifiek gericht op jouw doelgroep. Dat maakt mij anders dan anderen. 

Elk online platform smacht ernaar. Content. Van websites tot socialmediakanalen: zonder goede inhoud of invulling zijn ze niets waard. Het klinkt zo simpel, maar blijkt in de praktijk voor veel ondernemers een onneembare horde, waardoor aspiraties vaak verzanden in teleurstellingen. Zonder content is een kanaal natuurlijk niets waard en is het lastig om gevonden te worden. Gelukkig heb ik voor jou de oplossing! Ik creëer namelijk graag content! Ik heb een persoonlijke stijl en kan in alle branches uit de voeten. Neem vrijblijvend contact op om samen eens door de talloze maatwerk-oplossingen voor jouw uitdaging heen te gaan!

Een prachtige website is natuurlijk fantastisch, maar je hebt er niets aan als je door jouw doelgroep niet gevonden wordt op Google. Laat mij je helpen bij...

 

Portfolio

AllesOverCrypto
Loading.

Facebook-Marketing voor IkStopDefinitief
Loading.

Data-analyse marketingactiviteiten in Excel
Loading.

HR-documentatie in een nieuw jasje
Loading.

Website & contentmanagement voor I Am The Viking
Loading.

 

Vraag Jurgen direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht