Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jos

Jos

Journalist / tekstschrijver / eindredacteur

Locatie: Hilversum
|
Actief sinds: 14-03-2018
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 123 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Renée Fatih Pauline Ruben Lara Hans Jessica Willemien Timo Mirna Irene Katrin Sharai Roel Lotte

Profiel

Inmiddels bijna dertig jaar ervaring in de schrijverij, aanvankelijk als journalist, later als chef entertainment en eindredacteur. Als muziekjournalist voor Nieuwe Revu honderden interviews en reportages gemaakt met en over de grootste nationale en internationale acts, maar ook kleinere, talentvolle bands en muzikanten. Als schaatsjournalist voor hetzelfde blad grote evenementen (Olympische Spelen, EK’s, WK’s) verslagen en sporters geportretteerd. Als entertainmentchef o.a. verantwoordelijk voor de jaarlijkse Pinkpop-bijlage van Nieuwe Revu. In de loop der jaren als eindredacteur voor krant (NRC) en diverse tijdschriften (naast Nieuwe Revu o.a. Rails, Miljonair, Maxim) samengewerkt met vele hoofdredacteuren (Derk Sauer, Hans Verstraaten, Wim Spijkers, Jildou van der Bijl etc.) en auteurs (de allerbeste, te veel om op te noemen). Maar ook: als auteur en eindredacteur meegewerkt aan uiteenlopende uitgaven zoals marketingboeken voor Adformatie, diverse websites (Bol.com, Volkswagen), (prijswinnende) kookboeken van Pierre Wind, ‘De Big Bang van de Popmuziek’, een boek van Marc Stakenburg over de oorsprong van de popmuziek, en ‘Dutch DJ’s’, een koffietafelboek over dj’s in Nederland van Anthony Donner. Recente werkzaamheden onder meer: schrijven voor NRC Handelsblad en de Gooi- en Eemlander, en eindredactie van Oh, literair erotisch magazine voor vrouwen.

(Plus: tien jaar ervaring in de gezondheidszorg als verpleegkundige in de psychiatrie en zwakzinnigenzorg. Komt altijd van pas.)

Vraag Jos direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden