Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jos

Jos

Web applications | PHP/MySQL | MVC | Wordpress | Magento

|
Locatie: LEIDERDORP
|
Actief sinds: 07-03-2016
|
Uurtarief: € 36
|
Profiel bekeken: 1299 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marielle Louis Maddie Rudi danny Edwin Adi Jeroen Paul Bram Geertje Younes Victor Rien Raymond

Profiel

Ik ben een freelance ICT-er met veel ervaring, gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites en webapplicaties.
Met name 'portals', en back-end/CMS systemen gebaseerd op PHP/MySQL en MVC frameworks (Zend, CodeIgniter, CakePHP, Laravel). Ik pas die ervaring ook toe bij de ontwikkeling van Wordpress en Magento sites.
Op het moment houd ik mij vooral bezig met programmering, maar ik heb ook ervaring in andere rollen, zoals technisch/functioneel ontwerper, informatieanalist en account manager.

ZIE OOK "PORTFOLIO" VOOR EEN AANTAL PROJECTEN.

Er is onvoldoende ruimte hier voor mijn volledige werkervaring, ik zal u graag mijn volledige CV toesturen...

WEBPORTAAL/WEBSHOP VOOR ONLINE VIDEO CURSUSSEN (WORDPRESS SITE)
Site-eigenaar kan cursussen, lessen en cursuspakketten samenstellen en beheren, en cursisten en hun betalingen managen. Geautoriseerde gebruikers die hebben betaald voor een cursus of een pakket van cursussen kunnen eigen gegevens beheren en cursussen volgen. Mogelijkheden voor cursisten om recensies te kunnen opvoeren. Blog voor het uitwisselen van ervaringen.

UITBREIDING VAN EEN BESTAANDE SITE MET FUNCTIES VOOR EEN LEDENPORTAAL
Functionaliteit voor leden toegevoegd aan Therapeuten-site. Online registreren, goedkeuren door webadmin, account activeren. Inloggen en therapeutenprofiel opvoeren. Online betalen, waarna profiel wordt getoond. Automatische herinneringen voor het vernieuwen van het lidmaatschap.

WEBPORTAAL VOOR FITNESS OP DE WERKPLEK (WORDPRESS SITE)
Web app die een Windows app moet gaan vervangen: systeem voor mensen die willen worden aangemaand om oefeningen te doen op de werkplek. Opvoeren en beheren van instructieteksten, afbeeldingen en video's voor de oefeningen, beheren van de dynamische structuur waarmee gebruikers door het oefeningen kunnen navigeren, beveiliging tegen ongeautoriseerd gebruik (via inlog- en licentiecodes), en 'reminders' via 'push notification' technologie.

WEBPORTAAL VOOR NASLAGWERKEN (WORDPRESS SITE)
Ontwikkeling van een site voor training centra, in de eerste plaats bedoeld voor studenten die trainingen hebben gevolgd en daarna (via licentiecodes) online toegang moeten krijgen tot de naslagwerken die bij de trainingen horen. Maatwerkfuncties voor de webadmin: produceren van licentiecodes, het koppelen daarvan aan trainingen en training centra, het opvoeren en beheren van naslagwerken, en het beheren van alle andere gegevens die nodig zijn om het systeem te laten functioneren. De studenten krijgen hun eigen front-end pagina's: profiel beheren, licentiecodes invoeren, naslagwerken bestuderen.

PORTAL VOOR OUDERS EN OPPASSERS (WORDPRESS)
Ontwikkelde de kernfunctionaliteit van deze site, waar babysitters hun profiel kunnen uploaden, en ouders kunnen betalen voor een abonnement, om te zoeken naar en contact opnemen met oppassers.

WEBSHOP (MAGENTO)
Migratie van een oude Magento site naar een recente versie met behoud van de volledige catalogus en klantgeschiedenis, plus verbeteringen en extra functionaliteit.

WEBSHOP VOOR MUZIEKDOCENTEN (WORDPRESS)
Bouwde extra functionaliteit voor een site die zich richt op het aanbieden van 'student-muziekdocenten' aan leerlingen m.b.t. het bespelen van muziekinstrumenten, en/of zangles.

SITES VOOR JURIDISCHE HULP EN 'DOCUMENT ASSEMBLY' (o.a. CakePHP)
Diverse websites voor een klant die in de juridische wereld opereert, met de focus op het leveren van juridisch advies in de vorm van een zoekmachine voor geprefabriceerde juridische documenten, en juridische hulp in het postcodegebied van de bezoekers. Ik ontwikkelde verder een site die 'document assembly' levert, een SaaS-oplossing waarmee je basisdocumenten en bijbehorende vragenlijsten kunt creëren, incl. een 'assembly engine' voor het genereren van op maat gemaakte documenten als eindresultaat. Daarvoor bouwde ik een geavanceerde webapplicatie, de "document editor", waar de

Portfolio

Moordspellen (Wordpress sites)

Ontwikkelde nieuwe sites (voor verschillende landen) voor een klant die 'Moordspellen' aanbiedt (te spelen in restaurants tijdens de maaltijd, of in een eigen locatie). Een essentieel onderdeel van dit systeem is paginageneratie: op basis van de beschikbaarheid van een aantal spellen in vele restaurants in allerlei plaatsen en in meerdere landen, worden links voor alle mogelijke combinaties verzameld en gepubliceerd. Bij het opvragen van deze links worden de bijbehorende pagina's gegenereerd, met dynamische content over de betreffende spellen, locaties en plaatsen (SEO geoptimaliseerd), hetgeen resulteert in een groot aantal automatische 'landing pages'. Het WP dashboard is via een combinatie van standaard- en maatwerkplugins precies toegesneden op het opvoeren en onder-houden van alle benodigde gegevens.

Ledenportaal NVTS (Wordpress site)

Bouwde onderdelen van een nieuwe WordPress site die een oud ledenportaal van de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde heeft vervangen. Ik richtte mij met name op het maken van speciale plugins die extra functionaliteit bieden aan de leden en de beheerders van het portal, en ook aan het grote publiek. Dit omvat onder andere een op maat gemaakte "zoek-uw-tandarts" module, meerdere WP dashboard versies voor gebruikers op verschillende niveaus, en front-end pagina's voor “members-only” waar de leden hun account kunnen beheren, nieuwsitems delen, en informatie over de andere leden kunnen inzien.

Portal voor administratiekantoren (Wordpress site)

Ontwikkelde een portal voor een administratiekantoor waar andere administratiekantoren (hun klanten) en de klanten van deze tweede groep administratiekantoren gegevens kunnen uitwisselen. Ik integreerde een (open source) boekhoudpakket in de site dat door de eindklanten (ondernemers) kan worden gebruikt om hun eigen administratie te voeren. Deze administraties kunnen ook worden benaderd door de accountantskantoren die deze ondernemers als klant hebben, maar beperkt tot bepaalde functies op basis van aangepaste rollen die kunnen variëren van klant tot klant. Alle betrokkenen hebben hun eigen privé-pagina's, zowel in de front-end als via het WP-dashboard. Er is daardoor toegang op 4 verschillende niveaus.

Marktplaats (Magento)

Bouwde een nieuwe marktplaats, waar klanten credits kunnen kopen om te betalen voor het publiceren van hun eigen producten en diensten en de promotie daarvan, en voor de communicatie met potentiële kopers. Dit betekende maatwerk voor het ombouwen van een 'normale' Magento webshop tot een vraag- en aanbodsite die een onbeperkt aantal (Magento)gebruikers de gelegenheid biedt om zichzelf zowel als koper of als verkoper te registreren, en – in het laatste geval – hun eigen producten en diensten te beheren.

Portal voor Homeopaten in Ierland (Wordpress site)

Realiseerde (in samenwerking met een front-end collega) een ledenportaal voor een landelijke Society in Ierland. Mijn taak was vergelijkbaar met wat ik later beschreef (zie hierboven) voor de 'portal voor de Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde', maar deze site is een stuk uitgebreider en er was meer - en meer complexe – functionaliteit voor nodig, met name voor het automatiseren van de periodieke betalingen van het lidmaatschap en de bijbehorende administratieve processen. Ik ontwikkelde ook scripts voor een naadloze migratie vanaf de oude Joomla versie van de site.

Referenties

Datum:
11-07-2018
Van:
Jaron Blazer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer meedenkend en flexibel. Begrijpt de problematiek en komt met passend advies. De door Jos aangedragen oplossing in wordpress in combinatie met woocommerce ziet er netjes uit en werkt volgens verwachting. Nazorg is ook prima geregeld !
Datum:
05-03-2018
Van:
Bart Zwager
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Jos kan met een beperkte beschrijving een goed werkende oplossing maken. Door mee te denken levert hij voor mij veel toegevoegde waarde.
Datum:
13-11-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Top werk geleverd! De communicatie verliep zeer soepel en ook na aflevering nog goede ondersteuning. Top!
Datum:
04-08-2017
Van:
maddy kersten
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Super werk geleverd , bedankt Jos!

Uitgevoerde opdrachten

Webshop met Inschrijfsysteem voor Kinderfestival
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een inschrijfsysteem frontend kan maken voor kindervakantieactiviteiten, waarbij een ouder kan inloggen en 1 of meer kinderen kan aanmelden.    Per kind moeten vervolgens kaartjes gekocht kunnen worden en een aantal andere zaken. Dit lijkt een eenvoudige webshop, maar is het helaas…
Bussum 17 mei
WooCommerce Shop met Maatwerk Database Functie
Beste freelancers,    Ontwikkelaar gezocht voor het samen realiseren van een nieuw concept van een kleine ondernemer.    Opzetten WooCommerce shop met een beperkt aantal producten, een aantal info pagina's en een pagina met een maatwerk database functie. Gebruikers triggeren, op basis van wat ze invoeren (match met database),…
Den Haag 27-11-2017
Freelance Programmeur (Product Configurator, Website)
Beste freelancers,    Voor een project ben ik op zoek naar een freelancer programmeur die op basis van een afgeleverd design een filter systeem kan maken van 4 lagen.    Het filter systeem dient te werken als een configurator die op basis van de 4 gemaakte keuzes tot een product leiden. Het blok dient responsive te zijn gemaakt…
Eindhoven 02-10-2017
Website voor Nieuw Platform (Cursussen)
Beste freelancers,    Allereerst wil ik duidelijk maken waar de website voor gaat dienen. Het moet een website worden waar mijn klanten online filmpjes afgaan spelen in ruil voor betaling. Dit zijn niet zomaar filmpjes maar volledige cursussen in vorm van een PowerPointpresentatie.  Het is daarom ook belangrijk dat dit filmpje alleen…
Almere 21-05-2017
Ledenportaal en Facturatie Laten Maken
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een ledenportaal kan maken, liefst met facturatie en waar leden zelf informatie kunnen toevoegen en uploaden.    Dit zodat wij aanvragen van leden kunnen beoordelen en jaarlijk de informatie van onze leden kunnen bekijken. Daarbij had ik graag en zoekfunctie in de site op bijvoorbeeld een…
Maastricht 03-05-2017
Converteren PDF-bestand naar ePub2
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het converteren van een PDF of InDesign bestand van 244 pagina's naar een perfect werkend ePub2 bestand met duidelijke inhoudsopgave.    Ervaring met dit soort omzettingen is een vereiste.    Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.
Hazerswoude Rijndijk 05-02-2017
Ontwikkelaars van Webapplicaties Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn voor diverse projecten op zoek naar ervaren freelance ontwikkelaars van webapplicaties. Mogelijke locatie: geheel Nederland (je werkt vanuit huis/eigen kantoor). Je gaat samenwerken met een dynamische, groeiende organisatie waar eigen initiatief en hard werken wordt beloond!    De werkzaamheden: …
Drachten 27-09-2016

Vraag Jos direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden