Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Jeroen v.Dijk Designs

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel


Een stukje over mij
Ik ben product engeneer vanwege een vroege fascinatie met ingenieuze oplossingen in alledaagse producten. Zoals velen in mijn vakgebied heb ik vroeger veel apparaten uit elkaar gehaald. Ik was benieuwd naar wat deze apparaten liet werken, en hoe ik de onderdelen ergens anders kon implementeren.

Deze gewoonte van apparaten uit elkaar halen en onderzoeken heb ik nooit kunnen afleren, het enige verschil tussen nu en toen, is dat ik weet waar ik naar kijk, en wat het daar doet. ( lees: mijn opslag staat vol onderdelen)

Ik heb een goed technisch inzicht en een oog voor detail. Ik zie verband tussen vormgeving en functie en wil daar altijd graag de exacte raaklijn in vinden. Samen met een goed gevoel voor tekenen is "product engeneer" een titel die ik met trots draag.

Mijn ideale baan,

Als product engineer ben ik opgeleid tot het technisch uitwerken van ideeën tot producten. Ik hoop dan ook een leidende rol te hebben in het hele proces, van briefing tot productie. De leukste aspecten binnen dit proces vind ik de concepten uitwerken in render en/of in tekening. De meeste voldoening haal ik natuurlijk uit de kleine puzzels die leiden tot een voltooid product.

Portfolio

Galaxy.jpg

Website

Voor meer informatie,zie mijn website.
Drietal.jpg

Katten opvang

Katten opvang voor dieren asiel Amsterdam. Voor meer informatie zie mijn website.
1-edited.png

POS materiaal

Promotie materiaal voor kwamont bier.

Referenties

Datum:
22-06-2018
Van:
John Sinderdinck
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij hebben een camera rugzak door Jeroen laten ontwerpen en dat is ons goed bevallen. Jeroen had al ervaring met het ontwerpen van rugzakken voor Nomad en mede daarom hebben we voor hem gekozen. Hij is een echt creatieve ontwerper die kritisch is op de aangedragen ideeën, maar ook op zijn eigen inbreng. De handgemaakte tekeningen en illustrator tekeningen zijn van een goede kwaliteit. Jeroen heeft ook goed research gedaan naar bruikbare materialen en dit in zijn tekeningen verwerkt. We blijven zeker met hem samenwerken.

Uitgevoerde opdrachten

Technisch Tekenaar Gezocht voor Camera Rugzak
Beste freelancers,    Voor een nieuw te ontwerpen camera rugzak zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar die op basis van aanwijzingen en ruwe schetsen een detail tekening kan maken.  Het bestand moet uiteindelijk in Fusion te openen zijn en bewerkt kunnen worden.    Tarief: euro 50,- ex BTW per uur.    Graag…
Heteren 1 mei

Vraag Jeroen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden