Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Vanaf 2003 ben ik als zelfstandig ondernemer als een kleinschalige financieel-administratieve dienstverlener bezig, met accent op de ondersteuning en begeleiding van (startende) ondernemers met bijv. hun business plan. Daarnaast zijn wij ervaren en actief met de financiële afwikkeling van nalatenschappen.

Speerpunten van onze activiteiten zijn de deskundige, persoonlijke en flexibele benadering, waardoor er in wisselwerking met de cliënt; ondernemer, ZZP er, DGA, stichting, particulier of erfgenaam, een optimaal resultaat behaald wordt.

Met onze locatie onder de rook van Amsterdam zijn korte communicatie lijnen en persoonlijk contact goed te realiseren in de gehele Randstad.

Gelouterd met ruim 25 jaar financieel-administratieve ervaring in zowel industrie, entertainment als non-gouvernementele organisaties (NGO) en gefundeerd op een universitaire opleiding Economie (Drs), staan wij voor u klaar.

Portfolio

Jaarrekening en Vpb aangifte

Verzorgen Jaarrekening en fiscale aangifte van holding met drie werkmaatschappijen waarbij er eentje geliquideerd moest worden.

Uitgevoerde opdrachten

Boekhouder Gezocht voor Achterstallige Boekhouding
Beste freelancers,    Ik zoek een 50+ boekhouder die in staat is mijn al jaren achterstallige boekhouding van een import/export firma voor mij uit het slop kan/wil halen. Er zijn grootboeken in Excel aanwezig.    Kun je mij hierbij helpen? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
Den Haag 10-10-2015
Hulp bij Indienen Inkomstenbelasting 2014
Beste freelancers,    Ik heb met spoed hulp nodig bij het doen van mijn aangifte voor de inkomstenbelasting 2014:    "I need immediately help with 2014 Zakelijk Inkomstenbelasting (I need to file this before May 1st) The situation is rather basic: I had only 1 source of income, 1 mortgage and I wrote all zeros in my BTW. I…
Amsterdam 28-04-2015
Jaarrekening 2013 Opstellen voor Fiscale Eenheid
Beste Freelancers,    Fixed fee prijs gevraagd: Jaarrekening 2013 opstellen voor fiscale eenheid (holding + werkmaatschappij). Kolommenbalans en grootboek is t/m 2e kwartaal 2013 bijgewerkt, Q3 & Q4 is minder dan 50 facturen. 1 werkmaatschappij in Q4 wegens geen activiteiten geliquideerd.    Optioneel prijs gevraagd: Prive (IB…
Amsterdam 03-01-2014
Boekhouder voor Boekjaar 2011 Gezocht (Amstelveen)(SPOED!)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die het boekjaar 2011 voor mij kan inboeken en belastingaangifte kan doen. Het betreft kas, circa 100 facturen inboeken en bankafschriften. Moet met spoed gedaan worden!    Ik ben gevestigd in Amstelveen, en zoek ook iemand uit de buurt om de stukken bij ons thuis af te halen, of ik breng het…
Amstelveen 20-06-2013

Vraag Jeroen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden