Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Janet

Janet Iljas

Flexible hands-on ondersteuning door Sidekick VA

|
Locatie: Maarsbergen
|
Actief sinds: 21-03-2016
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 1322 keer
|
KvK-nummer: 30244157 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Janet Iljas Officesupport

Adresgegevens

Ambachtsweg 18
3953 BZ Maarsbergen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn belangrijkste drijfveer is mijn opdrachtgevers te helpen zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn. Dit doe ik door (op afstand) secretariële taken over te nemen en online support te bieden.

Door mijn flexibele houding en hands-on mentaliteit ben ik in staat om snel te schakelen. Daarnaast kan ik met u meedenken als ondernemer en heb ik aan een half woord genoeg. Dit doe ik vanuit een adviserende rol. Ik werk secuur en ben positief ingesteld. Voor iedere uitdaging ga ik op zoek naar een passende oplossing.

Mijn klantenkring bestaat uit ZZP'ers en kleine bedrijven. Hierbij waardeer ik het persoonlijk contact en de korte lijnen. Ik werk graag samen met mensen die passie hebben voor hun vak en volledig gaan voor hun bedrijf. Ik werk voor opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. Maar juist de diversiteit aan klanten en de afwisseling in werkzaamheden maakt dat ik mijn werk met heel veel plezier doe.

De meeste klanten nemen een vast aantal uur per week af. Maar incidentele werkzaamheden en projecten behoren ook tot de mogelijkheid. Bijvoorbeeld voor ondersteuning voor evenementen, uitzoekklussen, afspraken inplannen of het op orde brengen van de administratie. Maar voor het inrichten of structureren van een (online) werkomgeving, zoals Office365 of Google Drive. Daarnaast help ik ondernemers met efficiënter, slimmer én leuker werken door het inzetten van online tools.

Enkele projecten die ik recent heb afgerond:
Ondersteunen bij organisatie Magento 2 Seminar Utrecht en MageTestFest in Amersfoort
Ondersteuning bij organisatie Week van de Opvoeding IJsselstein
Moderaten ZooverAwards
Website Autobedrijf PECO uit Zeist
Website Your Choice Design uit Rotterdam
Diverse Facebook advertentiecampagnes

Daarnaast beheer ik voor enkele bedrijven de zakelijke Facebook pagina en schrijf ik blogs. Hiervoor bied ik abonnementen aan.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Referenties

Datum:
07-04-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Janet heeft ons ontzettend goed geholpen met het inzetten van social media. Er zit eindelijk structuur in onze berichten! Mede daardoor is het aantal volgers in korte tijd al flink gestegen.
Datum:
20-07-2016
Van:
Jisse Reitsma
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Helemaal tevreden met deze hardwerkende kei. In plaats van alleen maar punten af te vinken, denkt ze mee, is ze proactief en zorgt ze ervoor dat mijn eigen werkdruk wordt verminderd. Helemaal blij!

Uitgevoerde opdrachten

Social Media Beheer voor ICT Bedrijf
Beste freelancers,    Wie kan ons helpen om social media beter in te zetten voor ons ICT bedrijf? Wij zoeken iemand die elke week onze Facebook, Twitter en LinkedIn pagina kan bijhouden. Globaal gaat het om deze werkzaamheden:    - Berichten maken en inplannnen  - Reageren op de reacties van klanten.  - Het laten groeien…
Utrecht 29-03-2017
Personal Assistent voor Organisatie en Marketing
Beste freelancers,    Wij zijn een kleine maar leidinggevende onderneming in de markt van Magento (webshop) en Joomla (CMS). We richten ons sterk op trainingen, events, open source en technologie: Via een internationale website worden vooral software extensies verkocht (en gratis aangeboden). Binnen Nederland en Europa organiseren we vaak…
Soest 28-06-2016

Vraag Janet direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden