Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Janet

Janet Iljas
Over Janet

Mijn belangrijkste drijfveer is mijn opdrachtgevers te helpen zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn. Dit doe ik door (op afstand) secretariële taken over te nemen en online support te bieden.

Door mijn flexibele houding en hands-on mentaliteit ben ik in staat om snel te schakelen. Daarnaast kan ik met u meedenken als ondernemer en heb ik aan een half woord genoeg. Dit doe ik vanuit een adviserende rol. Ik werk secuur en ben positief ingesteld. Voor iedere uitdaging ga ik op zoek naar een passende oplossing.

Mijn klantenkring bestaat uit ZZP'ers en kleine bedrijven. Hierbij waardeer ik het persoonlijk contact en de korte lijnen. Ik werk graag samen met mensen die passie hebben voor hun vak en volledig gaan voor hun bedrijf. Ik werk voor opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. Maar juist de diversiteit aan klanten en de afwisseling in werkzaamheden maakt...

Uitstekend
2 beoordelingen
Janet Iljas

Maarsbergen

Expertisegebieden:

 

Vraag Janet direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Janet Iljas Officesupport
0641183799
KvK-nummer: 30244157
Ambachtsweg 18
3953 BZ Maarsbergen