Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jacques

Jacques Froonhof
Over Jacques

Mijn naam is Jacques Froonhof Ik woon in Blaricum. Ik maak nu ruim 10 jaar professionele trouwreportages. Ik film met een onopvallende Full HD 1980 x 1020 camera, zodat ik nauwelijks word opgemerkt en de hilarische momenten niet inboeten aan spontaniteit.

Mijn partner filmt ook, zodat we BELANGRIJKE MOMENTEN VANUIT 2 VERSCHILLENDE CAMERAPOSITIES VASTLEGGEN, WAARDOOR MEER DYNAMIEK IN UW TROUWFILM!

IK KIJK NIET OP EEN UURTJE MEER OF MINDER. IK WERK DOOR GEHEEL NEDERLAND, ZONDER MEERKOSTEN. DE PRIJS IS ALTIJD ALL-IN! Ook voor de tweede videograaf geldt géén meerprijs!

Met onze trouwvideo, vertellen we  een verhaal, vandaar dat we graag de gehele dag en avond aanwezig zijn om alle bijzondere momenten mee te maken en vast te leggen. Vanaf bij wijze van spreken het aankleden van de bruid tot en met het feest.  OOK FILM IK KORTE INTERVIEWS MET GASTEN EN/OF OUDERS, waardoor beelden van dierbaren op een bijzondere...

Expertisegebieden:

 

Vraag Jacques direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: