Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Hanssen.nl

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

- Schrijver van twaalf boeken, zowel non-fictie als romans, gepubliceerd bij gerenommeerde uitgevers als Kosmos Z&K, de Bezige Bij en Van Gennep.
- Volgde School voor de Journalistiek en Filmacademie.
- Ervaren journalist, zowel voor print als online media.
- Uitstekende referenties.

Interesse? Neem gerust contact op!

Portfolio

Brochure voor ING Bank

arles-3.jpg

Brief aan Vincent van Gogh

Het tijdschrift Reizen van de ANWB vroeg me een reportage te schrijven over de Zuid-Franse stad Arles. Ik koos voor een reportage in de vorm van een brief aan zijn beroemdste inwoner, Vincent van Gogh. Het verhaal werd opgenomen in Reizigers, een bundel van de beste Nederlandse en Vlaamse reisverhalen.
cover-een-kwestie-van-zelfbehoud.jpg

Roman 'Een kwestie van zelfbehoud'

In 2013 verscheen bij De Bezige Bij mijn debuutroman, Een kwestie van zelfbehoud.
Babymanagement 2016 voorzijde 600.jpg

Non-fictie 'Babymanagement voor mannen'

Van een geheel andere orde is de reeks 'managementboeken' die ik voor vaders schrijf. Om mannen te 'verleiden' tot het onderwerp, gebruik ik de managementmetafoor. Zo is de baby in Babymanagement het 'product' waar alles om draait. In plaats van borst- en flesvoeding heb ik het over 'input' en in plaats van volle luiers over 'output'. Achter deze gimmick gaat een door en door praktisch no-nonsense boek schuil. Van Babymanagement zijn in Nederland 40.000 exemplaren verkocht. Het boek is vertaald in het Engels, Duits, Chinees en Portugees. Andere titels uit deze reeks zijn Zwangerschapsmanagement en Peutermanagement.
fdlogo1-300x46.png

Blog tbv ondernemers

Ik ben goed thuis in de financiƫle sector, zoals ook mag blijken uit mijn werk voor Faillissementsdossier.nl, een onder ondernemers, curatoren en juristen zeer populaire portal. Je vindt er alle recente info over surseances, faillissementen, schuldsaneringen en veilingen. Als financieel-economisch freelance-redacteur verzorg ik voor deze site interviews, nieuwsberichten en reportages.

Referenties

Datum:
29-05-2017
Van:
marianne van betten
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik ben razend enthousiast over de schrijfkunsten van Henk. Op een paar kleine puntjes na heeft Henk dit perfect geschreven. Het boek heeft een goede spanningsboog en is ook zeker interessant voor de neutrale lezer.

Uitgevoerde opdrachten

Schrijver voor Financieel Zakelijke Markt (Lange Termijn)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar één of meerdere freelance journalisten en/of tekstschrijvers voor het schrijven van artikelen, whitepapers en rapporten voor de (financieel) zakelijke markt.    Onderdeel is goed kunnen vertalen vanuit Engels, interviewen en schrijven voor de zakelijke markt. De artikelen worden…
Alphen aan den Rijn 26-07-2017
Persoonlijk Verhaal Omzetten in Boek
Beste freelancers,    Ik zoek een schrijver die mijn materiaal kan omzetten in een boek. Het gaat om een persoonlijk verhaal als jongste uit een gezin van 23 kinderen. Vader geboren in 1876, ik in 1948 veel generatieverschil dus. Kinderen uit eerste en tweede huwelijk. Inmiddels nog maar met 7 kinderen over.    Er is budget beschikbaar.
Den Haag 29-05-2017

Vraag Henk direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden