Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Hella

Hella Maas
Over Hella

Ik hou van tekenen in alle vormen stijlen en kan uw boek illustreren, een geboortekaartje maken of bijvoorbeeld sfeertekeningen van een ontwerp. Van eenvoudige tekeningen voor een klein budget tot gedetailleerde tekeningen als u iets meer te besteden heeft. Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator en teken net zo gemakkelijk met klassieke materialen zoals verf op doek als digitale tekeingen op de computer. Ik heb een realistische teken en schilderopleiding gedaan naast een grafische opleiding. Ik maak illustraties en animaties en heb oog voor detail. 

Ik heb net zo veel plezier in het maken van een tekening voor een (kinder)boek als voor een zakelijke website, bij teksten en artikelen. Ik kan artistieke en technische vaardigheden inzetten om uw idee visueel vorm te geven. In mijn portfolio vindt u een overzicht van zakelijke infographics maar ook tekeningen voor kinderboeken. Vraagt u gerust, ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen.

Uitstekend
6 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Tekeningen als begeleiding bij tekst.
Loading.

Illustratie in de stijl van .....
Loading.

Schilderij in olieverf
Loading.

(Kinder)boek maken
Loading.

Illlustraties in verschillende stijlen
Loading.

Infographics, bedrijfsillustratie
Loading.

 

Vraag Hella direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Turncreative.nl
0622203951