Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Beste opdrachtgever,

Graag help ik u om uw bedrijf verder te laten groeien, met behulp van de onderstaande expertises. Ik houd van concrete oplossingen en hanteer een persoonlijke benadering.

Data & dashboards:
Ik maak de data van uw bedrijf inzichtelijk met leesbare en op maat gemaakte rapportages en dashboards. Zoekt u iemand die u kan helpen een KPI dashboard of managementrapport te ontwikkelen voor uw bedrijf, in Excel maar ook evt in andere systemen, dan bent u aan het goede adres.

Marketing & metrics:
Op het gebied van marketing ondersteun ik u met het meten van de effectiviteit & ROI van uw marketingkanalen en -activiteiten. Hetgeen u ontvangt kan een rapportage zijn, een meetsysteem of een training zodat u of uw medewerkers het zelf kunnen doen in de toekomst.

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!

Referenties

Datum:
27-07-2018
Van:
Ramon Vermij
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik vind Hebe een topper: ze communiceert helder over wat ze wel en niet kan, ze denkt vooruit en leverde snel. Zeer aangename stijl in communiceren en afspraken! Met toekomstige uitdagingen voor database en automatisering, klop ik weer bij haar aan.

Uitgevoerde opdrachten

Freelance Excel/Google Spreadsheets Expert Gezocht
Beste freelancers,    We zijn bezig een database op te zetten, liefst in Google Spreadsheet (Excel), maar we lopen tegen een aantal dingen aan. Dus zoeken we iemand die veel kennis heeft van advanced Excel en ons kan helpen met allereerst:    - het maken van dropdown selecties (categorieën),  - vervolgens ook subcategorieën…
23 jul

Vraag Hebe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden