Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Floor

Floor Fortunati

|
Locatie: Delft
|
Actief sinds: 09-05-2018
|
Uurtarief: € 80
|
Profiel bekeken: 139 keer
|
KvK-nummer: 71152695 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Floor Fortunati Fotografie

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Sinds 2008 ben ik freelance fotograaf. Ik heb een journalistieke achtergrond en ben vooral goed in het fotograferen van mensen. Daarbij probeer ik zo min mogelijk in scène te zetten en zo veel mogelijk te werken met natuurlijk licht. Ik maak veel portretten, zowel zakelijk als editorial en ben goed in het maken van reportages. Ieder jaar maak ik een eigen serie. In 2018 is mijn serie Melk in de Meterkast derde geworden in de categorie 'Paul Peters Prijs' van de Zilveren Camera.

Naast fotografie, film ik ook. Ik heb sinds 2013 drie documentaires gemaakt over ouderenzorg en een korte video over het promoten van fietsen in Europese steden voor European Cycling Festival.

Ik vind het leuk om in teams samen te werken, maar kan ook prima zelfstandig aan de slag. Ik kan goed organiseren en zeer goed het overzicht bewaken. Daarnaast ben ik oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig. Ik heb ook ervaring met grote commerciële fotografie producties als assistent producent. (voor bijvoorbeeld de Rabobank)

Portfolio

Josje--Testmanager--Utrecht.jpg

Melk in de Meterkast

Melk in de Meterkast is een zelfstandige fotoserie over kolven op het werk. De serie heeft de derde prijs gewonnen in de categorie Paul Peters Fotoprijs, onderdeel van de Zilveren Camera en is gepubliceerd in het Algemeen Dagblad, Ouders van Nu en op Linda.nl.
_DSC0071_1.jpg

Portretten

Zakelijk of privé, grote groepen of persoonlijke portretten, ik fotografeer graag mensen. Het liefst in natuurlijk licht en vrijwel altijd op locatie.

Opdrachtgevers zijn onder andere: Meulenhoff Uitgeverij, Your Project Manager, Liv Yoga, Algemeen Dagblad, Ouders van Nu.
_DSC0176-copy.jpg

Congressen en evenementen

Grote internationale conferenties, of kleinere lokale evenementen. Ik maak graag een mooie impressie in beeld. Opdrachtgevers zijn onder andere: Ministerie van infrastructuur en Milieu, Bouw een bloeiend bedrijf, Slow Food Movement, Smurfit Kappa
_DSC0213.jpg

Festivals

Dansen, eten, drinken, luisteren en vooral heel veel chillen in de zon en soms in een ongenadige Nederlandse zomerbui; ik leg het allemaal vast. Ik heb onder andere gefotografeerd voor: Surfana, Voltt, Food Film Festival, Low Lands en 3voor12
_DSC0146.jpg

Bruiloften

Veel sfeer, weinig in scène gezet. Ik maak graag een reportage van deze super bijzondere dag.

Referenties

Datum:
02-10-2018
Van:
Gertjan Farla
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Een super gave shoot gehad. Floor heeft er zichtbaar tijd en aandacht aan besteed. De shoot is heel origineel echt een aanrader!

Uitgevoerde opdrachten

Creatieve Fotoshoot voor onze Kinderen
Beste freelancers,    Graag willen wij eind september een fotoshoot met onze twee zoons 4 jaar en 4 maanden in de hoofdrol en wij een bijrol.    We zouden het super gaaf vinden als het iets wat unieks is. We hebben al wat fotografen bekeken en het is vaak wat van hetzelfde. We zoeken dus een fotograag die echt creatief…
Best 6 aug

Vraag Floor direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden