Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Floor

Floor Fortunati

Locatie: Delft
|
Actief sinds: 09-05-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 19 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Floor Fortunati

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Sinds 2008 ben ik freelance fotograaf. Ik heb een journalistieke achtergrond en ben vooral goed in het fotograferen van mensen. Daarbij probeer ik zo min mogelijk in scène te zetten en zo veel mogelijk te werken met natuurlijk licht. Ik maak veel portretten, zowel zakelijk als editorial en ben goed in het maken van reportages. Ieder jaar maak ik een eigen serie. In 2018 is mijn serie Melk in de Meterkast derde geworden in de categorie 'Paul Peters Prijs' van de Zilveren Camera.

Naast fotografie, film ik ook. Ik heb sinds 2013 drie documentaires gemaakt over ouderenzorg en een korte video over het promoten van fietsen in Europese steden voor European Cycling Festival.

Ik vind het leuk om in teams samen te werken, kan goed organiseren en zeer goed het overzicht bewaken. Daarnaast ben ik oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig. Ik heb ook ervaring met grote commerciële fotografie producties als assistent producent. (voor bijvoorbeeld de Rabobank)Vraag Floor direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden