Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Femke

Femke VonkOver Femke

Mijn naam is Femke Vonk. Tekstschrijver, Virtual Assistant en Creatieve Duizendpoot. Het is mijn passie om mensen enthousiast te maken, te bewegen en te raken. Of gewoon: ze helpen een probleem op te lossen. Een verschil maken, dat is waar ik blij van word. Mijn schrijftalent, hart voor techniek én communicatie, een berg ervaring in het zakenleven en mijn creatieve geest zijn mijn gereedschappen, het resultaat hangt af van het doel en de doelgroep. Ik ben toegewijd, gefocust, hou van aanpakken en sta met beide benen op de grond. Authentiek, gepassioneerd, energiek en flexibel.

Na 26 jaar ervaring opgedaan te hebben in IT, Marketing en Communicatie bij een grote multinational werd het tijd om die ervaring als zelfstandige in te gaan zetten. Zoek je een treffende tekst of een mooie website, kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij je online of offline communicatieuitingen of andere activiteiten, ik ben...

Uitstekend
1 beoordelingen
Femke Vonk

Leiderdorp

Expertisegebieden:

 

Portfolio

CV
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Femke direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Femke, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0612777441
KvK-nummer
Adresgegevens
Dijkwacht 44
2353EK Leiderdorp
Bedrijfsnaam
Vonk Tekst & Design
Social Media

Stuur een bericht