Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Femke een offerte
of
Stuur Femke een bericht


Femke
Mijn naam is Femke Vonk. Tekstschrijver, webbouwer, communicatieprofessional en creatieve duizendpoot. Het is mijn passie om mensen enthousiast te maken, te bewegen en te raken. Of gewoon: ze helpen een probleem op te lossen. Een verschil maken, dat is waar ik blij van word. Mijn schrijftalent, hart voor techniek, een berg ervaring in communicatie en mijn creatieve geest zijn mijn gereedschappen, het resultaat hangt af van het doel en de doelgroep. Ik ben toegewijd, gefocust, hou van aanpakken en sta met beide benen op de grond. Authentiek, gepassioneerd, energiek en flexibel.

Na 26 jaar ervaring opgedaan te hebben in IT, Marketing en Communicatie bij een grote multinational werd het tijd om die ervaring als zelfstandige in te gaan zetten. Zoek je een treffende tekst of een mooie website, kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij je communicatie- of andere activiteiten, ik ben jouw vrouw!

Neem gerust contact op voor een oriƫnterend gesprek.

Vraag Femke direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Vonk Tekst & Design

Adresgegevens

Dijkwacht 44
2353EK Leiderdorp

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer