Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Femke

Femke VonkOver Femke

Mijn naam is Femke Vonk. Tekstschrijver, Virtual Assistant en Creatieve Duizendpoot. Het is mijn passie om mensen enthousiast te maken, te bewegen en te raken. Of gewoon: ze helpen een probleem op te lossen. Een verschil maken, dat is waar ik blij van word. Mijn schrijftalent, hart voor techniek én communicatie, een berg ervaring in het zakenleven en mijn creatieve geest zijn mijn gereedschappen, het resultaat hangt af van het doel en de doelgroep. Ik ben toegewijd, gefocust, hou van aanpakken en sta met beide benen op de grond. Authentiek, gepassioneerd, energiek en flexibel.

Na 26 jaar ervaring opgedaan te hebben in IT, Marketing en Communicatie bij een grote multinational werd het tijd om die ervaring als zelfstandige in te gaan zetten. Zoek je een treffende tekst of een mooie website, kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij je online of offline communicatieuitingen of andere activiteiten, ik ben...

Uitstekend
1 beoordelingen
Femke Vonk

Leiderdorp

Expertisegebieden:

 

Portfolio

CV
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Femke direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Vonk Tekst & Design
0612777441
KvK-nummer: 68421680
Dijkwacht 44
2353EK Leiderdorp