Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

The garden of Eva, Illustrations

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Eva, Illustreren en tekenen is mijn grote passie.

In mijn portfolio ziet u mijn actuele werk. Ik neem graag contact met u op om mijn werk toe te lichten en een passend illustratief aanbod te doen.
Tekeningen voor kinderboeken, websites, presentaties of (geboorte)kaartjes zou ik graag voor u op maat willen maken.

Portfolio

016A3D53-1716-42C0-9334-75F1907803B1.jpeg

Vrolijke, lieve kleurrijke illustratie

Bent u op zoek naar eigenzinnige kleurrijke vrolijke illustraties dan kan ik u daarbij misschien helpen. Bovenstaande illustratie behoort bij een kinderboekje.
99BF840C-66C8-4E4E-9DA5-03A7875BD1B6.jpeg

Kinderboek illustraties

Bovenstaande illustraties heb ik in opdracht gemaakt voor een vrolijk kinderboek.

Bent u ook op zoek naar illustraties voor uw (kinder)boek dan kan ik u misschien helpen om er samen een prachtig verhaal van te maken.
A85920BB-61BF-4E6E-87B3-F4D21F4D0840.jpeg

Boek illustraties

Zoekt u een illustrator voor uw kinderboek? Om in eigen beheer uit te geven, of voor uwzelf, of misschien omdat u uw boek naar de uitgever wilt sturen compleet met illustraties. Misschien kan ik u helpen met het maken van passende tekeningen.
D0D387F8-CED2-4EE3-A5E3-63F1532EBD59.jpeg

Kaartenset

IMG_9324.JPG

Illustratie in foto

Referenties

Datum:
27-10-2017
Van:
Nancy Horsten
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik heb prettig samengewerkt met Eva. Ze begreep heel goed wat ik bedoelde en heeft er met haar eigen creativiteit iets moois van gemaakt. De tekeningen werden snel geleverd en aanpassingen werden flexibel gedaan. Fijn!
Datum:
11-10-2017
Van:
Debbie Verschoor
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Enkele dagen geleden heb ik een aanvraag op hoofdkraan geplaatst omdat ik op zoek was naar een leuke illustratie voor mijn kinderpraktijk. Eva was een van de illustratoren die reageerde. Haar werk sprak me meteen aan. Na een korte mailwisseling is zij aan de slag gegaan wat gisteravond resulteerde in een prachtig eindresultaat. Ik ben erg tevreden over de manier van communiceren en werken van Eva. Ze doet wat ze belooft en levert mooi werk. Ik zou haar absoluut aanbevelen als u op zoek bent naar een illustrator.
Datum:
06-10-2017
Van:
Henk Prins
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Het was prettig samenwerken met Eva. Ze werkt snel en is prettig mee te communiceren. Eventuele aanpassingen aan de tekeningen is ook geen probleem.
Datum:
23-02-2017
Van:
Marcelle Chin-A-Fat
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De samenwerking met Eva was geweldig. Wat een talent heeft zij. Ze staat open voor feedback en levert de tekeningen ruim op tijd! Zijn er aanpassingen heeft zij deze binnen enkele dagen aangebracht. Na de afgesproken 10 afbeeldingen, was het geen probleem om een extra opdracht toe te voegen. Ik ben zeer tevreden over de resultaten en zou een ieder een samenwerking met Eva aanraden. Dank je wel Eva voor jouw inzet!

Uitgevoerde opdrachten

Tekenaar Gezocht voor Simpele Thema Illustraties
Beste Freelancers,    Wij zijn op zoek naar een aantal cartoonachtige tekeningen van Sinterklaas en allerlei attributen die daarbij horen (piet, zak, cadeau, stoomboot, staf, pepernoot, etc.). In totaal ongeveer 10 illustraties. Deze worden gebruikt als basis voor het ontwerpen van een serie kaarten (commercieel dus). De illustraties moeten…
Berlicum 02-11-2017
Illustratie voor een Kindercoach Praktijk
Beste freelancers,    Voor mijn kindercoachpraktijk zoek ik een leuke passende illustratie. Ik heb een website en logo waar ik tevreden over ben maar mis een soort van mascotte/ leuke illustratie die ik kan gebruiken op flyers en ander promotiemateriaal/ website.    Ik heb geen idee van budget dus laat dat even aan jullie over.…
Teteringen 11-10-2017
Illustrator Gezocht (Kinderverhaaltjes)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een illustrator voor het tekenen van grappige illustraties voor ongeveer 50 kinderverhalen.    De verhaaltjes gaan over een jongetje en meisje die avontuurtjes beleven. Het zijn verhalen die ik onderweg schreef en bij thuiskomst voorlas aan mijn kinderen. Ik ben namelijk internationaal chauffeur. …
Nieuwleusen 27-09-2017
(Startende) Illustrator Gezocht voor Nieuw Projectje
Beste freelancers,    Voor een nieuw setje milestonekaarten ben ik op zoek naar een illustrator die een samenwerking wel ziet zitten. Het gaat om 10-20 kaartjes met een afmeting van max 10x15 cm. Ik heb wel ambities om de kaarten te gaan uitgeven, maar ik kan zelf helaas niet tekenen.    Helaas ben ik nog startende en heb ik geen…
Den Haag 19-01-2017

Vraag Eva direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden