Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Ellen

Ellen
Over Ellen

Graag wil ik creëren, vormgeven voor diverse doelgroepen, een gedachten uitlokken, een boodschap overbrengen en een duidelijk verhaal vertellen. Dit is mijn vak. Vorm, kleur, beeld, typografie alles komt hier samen. Daarnaast vind ik het erg leuk als ik met anderen kan sparren en samen nadenken over een gegeven opdracht. 

Gepassioneerde en betrouwbare ontwerper gespecialiseerd in identiteit, branding en illustreren. Met mijn uitstekende vakkennis en begrip van designtools neem ik graag diverse opdrachten aan.

Ik hou ervan om goed onderzoek te doen en een strategie uit te zetten in vorm en beeld. Het ontwerpen van uiteenlopende concepten voor magazines, huisstijlen, logo's en doelgerichte illustraties behoren inmiddels tot mijn expertise. Ik ben ontwikkeld tot een sterke concept denkende creatief en hopelijk kan ik iets betekenen in een volgend project.

Hoor graag van je!

PORTFOLIO:
www.behance.net/ellements

 

Portfolio

Rebranding optiek winkel
(Lees verder)
Loading.

Concept Identity Design
(Lees verder)
Loading.

Magazine Design en Lay-out
(Lees verder)
Loading.

Product ontwerp Letterpress
(Lees verder)
Loading.

Logofolio
(Lees verder)
Loading.

Pitch Lay-out
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Ellen direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: