Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Dirk

Dirk Driessen
Over Dirk

Mijn naam is Dirk Driessen, een jonge en zeer ambitieuze ondernemer. Sinds kort heb ik mijn eigen bedrijf opgericht genaamd Unplayed V.O.F samen met mijn partner. Vanuit die positie help ik meerdere bedrijven met het definiëren van hun missie en de vertaling daarvan in een (digitale) strategie die past binnen het bedrijf. Wij werken volgens het inbound marketingprincipe; uitgaan van de eigen kennis, kunde en kracht en focus me op het creëren van thought leadership, organische zichtbaarheid en sociale reikwijdte.

In alle klussen die wij verrichten staat het bedrijf (van de klant) centraal; wat is het bestaansrecht van de organisatie, hoe is het ingericht en hoe leeft de organisatie binnen hun (potentiële) doelgroep. Vervolgens onderzoeken we de doelgroep door ons in te leven in de wensen en behoeften en hieruit een customer journey af te leiden. Onze aanpak zorgt voor een beter bereik bij de juiste doelgroep, een...

 

Portfolio

Casa Valle Erro
Loading.

Strategisch marketingplan voor BNU
Loading.

Marketingconsultant bij AFF
Loading.

Webdesign - hondenservicefrancien
Loading.

 

Vraag Dirk direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Unplayed V.O.F.
0639044113