Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Dirk

Dirk

Bedrijfsfotografie

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 18-04-2017
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 232 keer
|
KvK-nummer: 65211634 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

DB Pictures

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

DB Pictures is een bedrijf met passie voor fotografie en video. Onze uitdaging ligt in het net even anders fotograferen of filmen dan het standaardplaatje waarbij we natuurlijk uw wensen niet uit het oog verliezen. Opdrachten worden in onze studio maar ook op locatie bij opdrachtgevers uitgevoerd.

Opdrachten worden in ons team besproken met als doel de lat hoog te leggen. Rekening houdend met de wensen van onze opdrachtgevers gaan we voor het beste resultaat, hierbij verliezen wij een heldere communicatie niet uit het oog.

DB Pictures onderscheidt zich met kwalitatieve en originele foto’s en video's, die zichzelf als het ware verkopen. Het verlenen van service en het ontzorgen van de opdrachtgever staan hoog in het vaandel.

Veel van ons werk wordt gebruikt voor webshops en websites. Onze dienstverlening houdt niet op bij video en fotografie we kunnen ook uw teksten voor de website/webshop verzorgen. Met andere woorden: 1 aanspreekpunt voor al uw content!

Portfolio

Marlijne-Schalken-39.jpg

Flesjes-1.jpg

6037-7250-1----Laurio-Jeans-blauw-7.jpg

M.-Donkersteeg-14.jpg

Sfeer-7.jpg

Vraag Dirk direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden