Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Coen

Coen Mulder
Over Coen

Goede communicatie gaat hand in hand met correct taalgebruik. In dertig jaar tijd, doorgebracht in uiteenlopende branches, heb ik een zeer goed beeld gekregen van het belang van goede, foutloze communicatie. Veel problemen ontstaan of worden verergerd door type- en spelfouten, kromme zinnen, weglatingen; allemaal met de potentie om vervelende, dure en zelfs gevaarlijke misverstanden te veroorzaken.

Dit geldt voor Nederlandse publicaties, maar wordt vaak versterkt wanneer de tekst vertaald is. Fouten op uw website of in uw brochure kosten u geld. Hoe goed uw product ook is, spelfouten in uw reclame wekken de indruk dat de kwaliteitscontrole van uw product ook slecht is.

Ook bij een manuscript (fictie of non-fictie) is een goede redacteur of een excellente vertaler zeker zo belangrijk. Of uw boek een bestseller wordt in Nederland is mede afhankelijk van uw redacteur. En als uw boek vertaald naar het...

 

Vraag Coen direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Midnight Oil
0614644300
KvK-nummer: 66026873